Cunillera felicita els Mossos davant la policia espanyola per l’operatiu del Tsunami

La delegada del govern espanyol a Catalunya assegura que mostren la seva “professionalitat cada cop que actuen”

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha “felicitat” els Mossos d’Esquadra pel dispositiu policial per la mobilització de Tsunami Democràtic davant dels principals comandaments de la Policia Nacional espanyola. Ha estat aquest durant  l’acte de presa de possessió del nou cap regional d’operacions, el comissari principal Juan Fortuny de Pedro, i el comissari provincial de Barcelona, Juan Manuel Quintela Noriega, que s’ha celebrat aquest divendres al matí a la Prefectura, a la Via Laietana. 

“Aprofito l’ocasió per felicitar els Mossos d’Esquadra per l’operatiu del dimecres al Camp Nou”, ha emfatitzat davant del cap del CNP a Catalunya, José Antonio Togores. “Cada cop que actuen demostren la seva professionalitat”, ha afegit. En aquest marc, Cunillera ha apostat per defensar la “col·laboració sincera i fraternal entre cossos” perquè  “redunda en el benefici comú”.

Més informació

Comentaris

  1888 20/12/2019 3:50 pm
  la cunillera si pero los ciudadanos os pierden el respeto que ois tenian i por vuestras malas maneras vuestras i de lo que os dejan vuestros jefes
  jam 20/12/2019 4:24 pm
  Cunillera i en Buch, es el mateix, no se si cauen d'esquena????, mira que es necesita estar molt necessitat eh. Buch, mira que s'ho necessita
  joan 20/12/2019 4:25 pm
  Quina cara de torturadors i lladres q tenen els ñordos policies
  David 20/12/2019 7:07 pm
  El premi Botiflers de l any !
  Ramon 20/12/2019 7:50 pm
  Poc que pot haver-hi cap deshonor tan gran, com el de rebre la felicitació d'aquesta botiflera sociata valgui la redundància.

Nou comentari