Dues noies arrossegades pels antiavalots al final d’una nit d’aldarulls al voltant del Camp Nou

L'incident s'ha produït quan semblava que la calam ja havia arribat a la zona

Dues noies han sigut arrossegades per antiavalots dels Mossos d’Esquadra passades les onze, al final de la nit d’aldarulls a la rodalia del Camp Nou durant el clàssic. Tot i que semblava que les volien portar a la comissaria, finalment no les han detingut i han pogiut marxar després de ser identificades.

Quan a l’àrea de la Travessera de les Corts més pròxima a l’estadi ja havia arribat la calma –els bombers han hagut d’actuar per apagar nombroses fogueres fetes amb contenidors–, encara hi havia aldarulls a la cruïlla amb la Gran Via de Carles III, on hi ha hagut el llançament d’un còctel molotov –no ha tocat ningú–, detencions presenciades pel TOT Barcelona i diverses identificacions.

En un moment de calma aparent, s’ha tornat a complicar la situació quan els Mossos han demanat als manifestants que encara tallaven la circulació xerrant a la calçada i els antiavalots han arrossegat de manera molt violenta dues noies, que s’hi han resistit tant com han pogut, fent força i xisclant, però no han pogut evitar que la força física superior dels agents les vencés. Poc després, però, les noies han pogut marxar i no les han portat a la comissaria.

Més informació

Nou comentari