La càrrega dels Mossos que ha acabat amb un tall al canell d’un jove

Un antiavalot trenca una porta de vidre durant una intervenció a la rodalia del Camp Nou i un home resulta ferit

La nit del clàssic ha sigut molt complicada pel que fa a l’ordre públic a la rodalia del Camp Nou, amb múltiples càrregues dels Mossos d’Esquadra i, de l’altra banda, barricades i llançaments d’objectes a la policia. Però hi ha hagut un episodi que ha resultat gairebé surrealista i que dos vídeos mostren des de dos angles diferents.

Ha sigut al carrer Benavent, al barri de la Maternitat i Sant Ramon del districte de les Corts, per sota de la Travessera. Fins allà han arribat les corredisses i una càrrega ha sorprès els clients d’un bar que estaven a la terrassa del local i s’han trobat manifestants i antiavalots dels Mossos, corrents i fent servir les porres, al damunt. En un moviment que no acaba de quedar clar quin objectiu tenia, un agent ha trencat amb la porra la porta de vidre d’una escala de veïns. Es veu –i sobretot se sent–, al principi d’aquest vídeo, que ha arribat al TOT Barcelona enregistrat per un testimoni.

En aquest altre vídeo, gravat directament pel TOT Barcelona, es veu com avança la càrrega, entre crits i cops i amb corredisses, i el moment en què els agents arriben a l’altura de la terrassa del bar, davant de la qual hi ha la porta trencada. En aquest cas, el moment del cop a la porta no es percep amb tanta claredat, però sí que es veu com un jove que era a dins obre la porta i surt agafant-se el canell, on té un tall considerable que s’ha fet amb el vidre trencat, i cridant “emergència, emergència”.

Més informació

Nou comentari