“Suportar sofriment en lloc d’infligir-ne”: les 6 consignes del Tsunami

Fulletons amb instruccions per als manifestants comencen a circular pels voltants del Camp Nou

Uns fulletons firmats pel Tsunami Democràtic s’estan començant a repartir entre els assistents a la protesta d’aquest dimecres al voltant del Camp Nou. Detallen 6 directrius de no-violència per als manifestants, que encoratgen a respectar la diversitat ideològica i rebutjar mètodes violents. Destaca un dels punts en concret, el cinquè, que demana als assistents que estiguin “disposats a suportar sofriment en lloc d’infligir-ne”. Alhora, a través de les seves xarxes socials, el moviment ha sol·licitat a les forces de seguretat “prudència, professionalitat i proporcionalitat”.

Instruccions del Tsunami que es distribueixen al voltant del Camp Nou / Quico Sallés

Instruccions del Tsunami que es distribueixen al voltant del Camp Nou / Quico Sallés

Són d’obligat compliment, diu l’octaveta, per tots els manifestants. En tots els missatges enviats per Tsunami Democràtic els darrers dies, el col·lectiu anònim ha fet èmfasi en les tesis de la no-violència, la filosofia política que va internacionalitzar Mahatma Gandhi com a líder del moviment independentista indi durant la colonització britànica. El moviment també insisteix que és “imprescindible” que el partit el pugui disputar i que l’afició amb entrada i carnet pugui accedir a l’estadi. Abans que comenci el partit anunciarà de quina manera es podrà veure el clàssic en directe. 

Més informació

Comentaris

  capitao lampiao 18/12/2019 9:32 pm
  Patton: Now I want you to remember that no bastard ever won a war by dying for his country. He won it by making the other poor dumb bastard die for his country.
  vendetta 19/12/2019 8:17 am
  y una merda hippy capats
  nosaltres 19/12/2019 12:34 pm
  "Suportar sofriment en lloc d'infligir-ne"... Vaia, que nos den de hostias y no digamos nada

Nou comentari