Tsunami estrena el dia del clàssic amb dues pancartes al recinte de la Maternitat

El col·lectiu duu a terme la seva primera acció sorpresa per al dia del partit entre el Barça i el Reial Madrid

Tsunami Democràtic ha portat a terme la primera acció de cara al clàssic entre el Barça i el Reial Madrid, que es juga aquest vespre a les 20 hores i que ha estat triat pel col·lectiu anònim com a plataforma per visibilitzar internacionalment le reivindicacions polítiques de l’independentisme. A mig matí han penjat dues pancartes al recinte de la Maternitat, que és just al costat del Camp Nou.

Cap a les 11 hores dos encaputxats han penjat una pancarta des d’una finestra del recinte, que dona a travessera de les Corts. Abans ja s’havia penjat una altra pancarta en una altra finestra en la façana principal.

Com altres pancartes que s’han penjat els últims dies, com ara ahir al vespre a Granollers, les dues que s’han posat avui a la Maternitat diuen: “Canviem l’estat de les coses. No violència. Desobediència civil”.

Mentre Tsunami es comença a moure, els Mossos d’Esquadra i els vigilants de seguretat privada ja estan blindant la zona per garantir que els jugadors dels dos equips, els àrbitres i els aficionats poden accedir a l’estadi malgrat les concentracions convocades per Tsunami Democràtic –en 4 punts– i per Lliris de Foc, en un cinquè punt.

Sobre l’acció prevista aquest vespre a dins del camp i les especulacions que se n’han fet, el compte de Twitter de Tsunami Democràtic ha anunciat aquest matí que no era cert que estigués previst portar pilotes inflables per llançar-les, com ha publicat La Vanguardia. Tot i així, el grup ha considerat que era “bona idea” i ha cridat els aficionats que vagin al camp perquè en portin. Es tractaria d’una protesta per les pilotes de goma policials amb què han resultat ferits molts manifestants durant les protestes a Barcelona per la sentència del Procés. 

Comentaris

    FRAN BCN 18/12/2019 2:55 pm
    I es clar, ningú haurà vist res.....són una colla d immadurs preadolescents

Nou comentari