Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Bales de foam i ulls gegants en la protesta al Camp Nou
  • CA

La tarda del clàssic comença a escalfar. Alguns manifestants ja tenen preparats alguns objectes que es mostraran al voltant del Camp Nou, com ara bales de foam simulades i ulls. Seran símbols de protesta contra l’actuació policial durant les mobilitzacions postsentència. Cada bala de foam ve amb missatge i amb el nom de diversos col·lectius com Tsunami Democràtic, CDR i Anonymous. 

Bales de foam i ulls com a mostra de protesta | Jordi Borràs

Bales de foam i ulls com a mostra de protesta | Jordi Borràs

La idea dels manifestants és mostrar els inflables com a mostra de protesta als voltants de l’estadi. També portaran pilotes inflables per simular les de goma que han utilitzat els antiavalots de la Policia Nacional a les manifestacions a Barcelona. Han aparegut als jardins Bacardí.

Pilotes de goma i bales de foam | Jordi Borràs

Pilotes de goma i bales de foam | Jordi Borràs

“Imprescindible” que es jugui el partit

En un comunicat difós a través de xarxes, Tsunami Democràtic ha dit que és “imprescindible” que el partit es pugui jugar i que l’afició amb entrada o carnet pugui entrar al camp. Sobre la preparació de la protesta, la plataforma està repartint 100.000 cartells per reivindicar el lema de Sit and talk que Tsunami porta per bandera.

Sobre el seguiment del partit, la plataforma ha anunciat que abans que comenci “s’anunciarà de quina manera tothom el podrà veure en directe”. Finalment, ha sol·licitat “prudència, professionalitat i proporcionalitat” a les forces de seguretat durant el dispositiu. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa