Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vigilants obliguen a llençar caretes de Messi a l’entrada del Camp Nou
  • CA

Almenys una part de les caretes de Messi que s’han repartit en les concentracions convocades per Tsunami Democràtic al voltant del Camp Nou amb motiu del clàssic no podran entrar al Camp Nou. Ni per la mida i el material –de cartró–, ni per cap inscripció –només hi diu “únic al món”–, vulneren les normes de la llei de l’esport, que no permet objectes perillosos ni els que puguin incitar a l’odi. Però tot i així alguns dels membres de la seguretat privada de l’estadi estan obligant als aficionats que en porten a llençar-les, si volen entrar al camp. 

En altres portes d’accés, com la número 15, sí que n’han deixat entrar. Fins i tot alguns dels mateixos vigilants estan sorpresos pel zel dels controls. “No et deixen entrar amb això?”, diu un dels vigilants que s’encarrega de l’accés dels vehicles. Un altre vigilant li diu a un dels aficionats que són “instruccions dels club”.

Les caretes s’han repartit sense donar gaires explicacions a qui les ha volgut. Només se sap que a qui la vulgui portar se li demanarà en un moment donat, durant el partit, que se la posi per acompanyar d’alguna manera l’acció de Tsunami Democràtic dins de l’estadi.

També les cartolines de Sit and talk

Un vídeo difós pel Telegram de Tsunami Democràtic mostra també com els controls d’accés al Camp Nou obliguen als assistents a llançar les cartolines Sit and talk que ha repartit el col·lectiu convocant de la protesta. N’ha repartit 100.000 unitats, segons ha dit, entre els manifestants. A través de twitter, el Tsunami ha criticat aquest veto, que ha qualificat de “censura”, i ha preguntat al club i al seu president, Josep Maria Bartomeu, “on queda ara la llibertat d’expressió”.

Més notícies
Intenta atropellar als manifestants del Camp Nou i la gentada li pren les claus
Notícia: Intenta atropellar als manifestants del Camp Nou i la gentada li pren les claus
Comparteix
La Guàrdia Urbana ha intervingut les claus i la grua municipal retirarà el vehicle, que ha acabat amb les rodes punxades

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa