Colau defensa Carmena contra “posicions intolerants” que veu a Catalunya

L'alcaldessa recorda que la seva exhomòloga de Madrid està "compromesa amb els drets humans" encara que no reconegui els presos polítics independentistes

Ho va dir ahir veladament en la presentació de la pregonera, perquè sabia que arribava amb polèmica per la seva negativa a considerar els líders independentistes “presos polítics”, però avui n’ha parlat més obertament. Ada Colau ha defensat Manuela Carmena hores després del pregó de la Mercè de l’exalcaldessa de Madrid, que va provocar les crítiques de Junts per Catalunya i algunes xiulades a la plaça Sant Jaume, a més del contrapregó de Toni Albà

[r:1]  

En una  entrevista al programa El Suplement, de Catalunya Ràdio, Colau ha criticat “posicions intolerants” que veu a Catalunya. “Amb Carmena no pensem exactament el mateix, ni en el tema català ni en altres coses. Però és una persona compromesa amb els drets humans, progressista i que sempre ha defensat el diàleg amb Catalunya”, ha advertit.

I ha afegit: “Em sap greu veure posicions intolerants a Catalunya de gent que perquè no tothom diu ‘presos polítics’ ja sembla que no es pot parlar. És que som diversos i els que tenim un mínim objectiu comú, com avançar cap a una democràcia més progressista i que som republicans, hem de parlar i ens hem d’entendre, cadascú amb els seus matisos. I si els independentistes no parlen ni amb Podem ni amb Carmena, amb qui parlaran? Només entre ells?”. 

Més informació

Comentaris

  Àngel Drach 21/09/2019 11:37 am
  Està compromesa amb alguns Drets Humans. Amb altres no, la veritat. No m'invento res, ho diu ella mateixa). I la Colau? Doncs el mateix. I en Collboni? Aquest, res. Ni Drets Humans, ni punyetes. I els independentistes?. Barallats, que hi farem!.
  ave-maría 21/09/2019 12:27 pm
  Fa referència als intolerants de Podemos i Comuns-podem amb els independentistes presos polítics ?
  pep - manresa 21/09/2019 3:39 pm
  Menys xerrameca tiquis-miquis, són presos polítics o no?, doncs tenim dret a no estar d'acord amb una pregonera que no vol veure una cosa tan bàsica, com els republicans borbònics o els que només són partidaris del dret a l'autodeterminació quan estan a la oposició.
  joanr 21/09/2019 10:39 pm
  Avui he escoltat a Catràdio una entrevista a la senyora Colau. Sincerament crec que mai havia sentit tanta demagògia, manipulació, presa de pèl als oients. I el periodista innocent, estúpid, encara no ha aprés que entrevistar els polítics no vol dir deixar-se entabanar. Al marge, detecte una relliscada cap a l'espanyolisme a Catràdio i TV3.
  Un aclariment 22/09/2019 9:23 am
  Posicions intolerant són que els catalans vulguin votar marxar d'Espanya i els espanyols els apallissin, els dissolguin el parlament i fotin els politics elegits democraticament a la presó. La resta són excuses.
  artillero 22/09/2019 10:25 am
  colau, por el bien de todos, vete a casa.
  Un de pas 22/09/2019 11:27 am
  No si estem d'acord, no volem expressions, ni personatges exrremistes ni intolerants... Nomes que ella deu considerar intolerants als del davant seu i jo sóc a l'altre banda, volent dialogar... Salut i republica aquí I a Ñ
  anonima 22/09/2019 1:21 pm
  Tu Colau millor que callis i gaudeix de l'augment de sou del 40% que t'han donat la banda del 155 com a premi per haver robat l'alcaldia als independentistes. Es evident que fer que Barcelona sigui un infern de deliqüencia està dintre dels vostres plans, per acabar d'enfonsar-ho tot. M'estalviare adjectius al que estas fent.
  Miquel 22/09/2019 7:39 pm
  Sort que les de Madrid són tolerants... Que es pensa que ens mamem el dit, aquesta senyora rampant?

Nou comentari