Bou envia una mona amb la bandera espanyola i la catalana a la resta de candidats

Està feta "amb dos ous": un d'ells amb la bandera espanyola i l'altre amb la de Catalunya

El candidat a alcalde del PP, Josep Bou, ha tingut un detall amb la resta d’alcaldables en motiu de la Pasqua. El candidat popular, administrador de l’empresa Bou Forners​, ha enviat una mona de Pasqua a cada candidat. La peculiaritat de la mona és que està formada per dos ous, un amb la bandera d’Espanya i l’altre amb la de Catalunya. 

“Vull que vegin que el PP els envia una mona amb dos ous”, ha dit en un vídeo difós a Twitter. Bou ha justificat la decoració amb la bandera espanyola i catalana perquè “és la màxima representació de Barcelona. L’alcaldable ha citat un per un els candidats, i s’ha referit a Manuel Valls com el seu “bon amic”.

Bou ha desitjat que la xocolata doni “energia” a la resta de candidats, ja que considera que les eleccions seran “les més disputades dels últims anys”.

Valls agraeix el regal

Valls ha agraït el regal a través de Twitter, tot i que ha contestat que falta una bandera: l’europea. “Gràcies amic, ets molt generós”, ha escrit l’alcaldable de Ciutadans en una piulada.

 

Més informació

Comentaris

  Robert2 20/04/2019 2:27 pm
  Per en Valls hi manca la bandera francesa i per en Bou la cabra de la legió.
  Suposo que no compreu a can Bou? 20/04/2019 7:17 pm
  Que es fotin els seus pastissos els unionistes del PP i Cd's.
  Francisco paco 20/04/2019 7:41 pm
  Trepitjar l'estaquera en forma d'ou és delicte en la caspaña que diuen democràtica? I llençar-la a les escombreries? I menystenir l'estanquera fent-la servir fer fer ous????
  Carles 21/04/2019 12:14 pm
  Lo de Bou ve per lo de bèstia grossa??

Nou comentari