Bou critica Fernández Díaz i diu que el PP anava “a l’hecatombe”

L'alcaldable creu que el grup municipal popular no ha fet bé la feina aquests últims quatre anys

El candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Josep Bou, ha criticat el seu antecessor, Alberto Fernández Díaz, per la caiguda dels suports al partit durant l’última legislatura i ha assegurat que anava “a l’hecatombe”. En una entrevista a El matí de Barcelona de Betevé, l’empresari ha justificat la presència de nombrosos candidats independents perquè el partit necessitava “un cop de timó”, ja que les últimes enquestes pronosticaven que el PP es podia quedar sense representació a l’Ajuntament.

[r:1]

“Durant molts anys ho ha fet bé”, ha dit Bou, però creu que darrerament Fernández Díaz no havia sabut reconduir la situació i per això el partit necessitava “una mena de refundació”. Aquest mateix dilluns s’acabarà de tancar la llista per a les municipals i, segons el candidat popular, tindrà un 80% de candidats independents, tot i que les persones de partit aniran als primers llocs, com ja es va fer públic.

Durant l’entrevista, Bou ha intentat minimitzar el fet que la candidata per Barcelona del partit a les generals, Cayetana Álvarez de Toledo, no sàpiga català i ha recordat que els criteris per fer les llistes han de ser els mèrits, no l’idioma. Tot i això, ha assegurat que intentarà que l’aprengui. “M’agradaria molt que sabés parlar el català”, ha dit.

Més informació

Nou comentari