Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El número 2 de Bou al·lega que es va negar a casar diverses parelles per un conflicte amb ICV
  • CA

El número 2 de la llista de Josep Bou, Óscar Ramírez, es va negar al 2014 a casar una parella de dones al·legant “objecció de consciència”. Va ser en els anys en què Ramírez va ser regidor popular pel districte de Sarrià, entre el 2011 i el 2015. Segons va explicar El País, Ramírez havia de casar A. i E., una parella de dones, al novembre del 2014 però s’hi va negar. Però, segons la versió del PP, el cas no té res a veure amb cap prejudici de Ramírez, que de fet ja havia casat un conegut d’un membre del partit cap al 2012. Fonts del PP asseguren que tot plegat va ser un embolic que va començar amb un conflicte amb ICV a Sarrià i va acabar amb una objecció de consciència. 

Segons relaten fonts del PP, Ramírez es va negar a efectuar el “torn de casaments”, en què hi havia diverses parelles, no només A. i E. Ho va fer com a protesta perquè els regidors d’ICV a Sarrià no feien casaments. “ICV va voler crear una polèmica i va ser molt incòmode per a ell, perquè no té cap problema amb casar a parelles del mateix sexe”, argumenten fonts populars.

Ramírez, de 45 anys, és l’actual president provincial del PP a Barcelona i a Sarrià. És llicenciat en Dret en Ciències Polítiques i de l’Administració. Fonts populars expliquen que Ramírez està disposat a casar parelles homosexuals. Sobre per què va al·legar “objecció de consciència” per no casar la parella homosexual, fonts del partit expliquen que ho va fer per “tancar la polèmica”.

Els casaments civils corresponen als alcaldes, tinents d’alcalde i presidents de grups municipals. Al districte els responsables de fer els casaments són els presidents de districte, i Ramírez era el president del PP a Sarrià ja en aquell moment. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa