Un alt càrrec del PP català carrega contra Bou: “Ell és un fenomen i la resta, una merda”

El vicesecretari d'organització del Partit Popular a Catalunya, Antonio Gallego, assegura que l'alcaldable barceloní viurà "una patacada" si segueix com fins ara

El fixatge de Josep Bou que va fer Pablo Casado –després d’haver-se pres tres cerveses junts– no ha encaixat bé al conjunt del Partit Popular. Així ho demostra una publicació a Facebook del vicesecretari d’organització del PP català, Antonio Gallego, aquest vespre. “No entenc perquè Josep Bou ha de tirar per terra la feina de tants i tants anys. Si segueix així, patacada…”, ha escrit l’exrepresentant popular al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats, en referència a les eleccions barcelonines. 

A més, preguntat pel motiu de les seves paraules, Gallego ha afegit: “Ja he escoltat 40 vegades aquest senyor dir que ell és un fenomen i la resta, una merda punxada en un pal. Davant de les sortides de to de Bou, el vicesecretari del PP català ha afegit que “no és just”. 

Un posicionament que no és exclusiu de Gallego, sinó que el que va ser secretari d’Estat de Seguretat Social al govern de Mariano Rajoy, Tomás Burgos, també s’hi ha sumat. “No és coaching, és partit…I no se n’aprèn en dues tardes!”, ha reblat en la mateixa publicació. Burgos és conegut per haver estat el primer cas que van enxampar falsificant els títols del seu currículum, en què deia que era llicenciat en Medicina quan no va acabar els estudis. 

Més informació

Nou comentari