La coordinadora de Tabarnia, número 8 de la llista del PP per a les municipals

El candidat popular ha presentat els deu primers llocs de la seva candidatura per al 26M

El candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Josep Bou, ha presentat aquest dijous els membres de la seva llista en les primeres 10 posicions, la majoria dels quals són independents de diverses entitats i associacions, encara que els militants del PP ocupen posicions principals. El número 2 serà el president provincial del PP i del partit a Sarrià, Oscar Ramírez, que va ser regidor a Barcelona durant el passat mandat; i el número 3 serà la tècnica jurídica del PP a l’Ajuntament i afiliada del partit, Inma Delgado.

El vicepresident i portaveu d’Espanya i Catalans, Javier Megino, hi anirà en el quart lloc, i el seguirà la membre de la junta d’aquesta entitat i afiliada del PP Eva Higueras. L’expresident de l’associació Aixeca’t/Levántate, Ignacio Sánchez, ocuparà el sisè lloc de la candidatura, i la membre també d’Espanya i Catalans i empresària María Bao serà la setena. La coordinadora de Tabarnia, Ana María Torrijos, serà la número 8, i la seguiran la membre de l’Assemblea Nacional Espanyola (ANE), Yvonne López, i el president de l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes (Acvot), José Vargas.

Davant del Born Centre de Cultura i Memòria, Bou ha dit que el somni del president del Govern, Quim Torra; l’alcaldessa, Ada Colau, i el candidat republicà, Ernest Maragall, és que el PP desaparegui de Barcelona: “Però la mala notícia per a ells, és que amb aquesta candidatura això no passarà”.

 

Més informació

Nou comentari