BComú fitxa Cristina Fallarás i Vicky Peña pels últims llocs de la llista a Barcelona

Quico Pi de la Serra i Maria Salvo repeteixen al final de la butlleta, que fa 4 anys va cloure l'historiador Josep Fontana

La periodista Cristina Fallarás, l’actriu Vicky Peña, el músic Quico Pi de la Serra i la veterana activista Maria Salvo tancaran de forma simbòlica la llista de Barcelona en comú per les eleccions municipals del 26-M. Quatre “persones referents”, segons ha assenyalat el partit, que destaquen “per la seva trajectòria en l’àmbit de la cultura, la defensa del drets socials i la lluita antifranquista”. 

Fa quatre anys ja van tancar la candidatura Salvo i Pi de la Serra, però l’últim lloc –el de major significació– va ser per a l’historiador Josep Fontana, que va morir l’agost passat. Tot i que enguany no podrà formar part de la candidatura, el partit ha recordat en un comunicat que el professor barceloní “continua inspirant el projecte de Barcelona en Comú”.

Els ‘comuns’ estan refent la seva llista després de la sortida de Mercedes Vidal i Gala Pin, però anuncien els llocs simbòlics de tancament aquest dimecres en el primer dia de registre de candidatures davant la Junta Electoral. Junts per Catalunya i Manuel Valls (Ciutadans) han anunciat al matí les llistes completes i ERC va presentar la seva anticipadament el 30 de març.

Més informació

Nou comentari