Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La llista de Forn i Artadi per Barcelona fitxa Albert Civit i Pilar Calvo
  • CA

La llista de Junts per Catalunya a Barcelona, que lideren Quim Forn i Elsa Artadi, incorpora fitxatges com l’urbanista Albert Civit al número 5 i la periodista Pilar Calvo al 8. A més, suma integrants de l’actual grup municipal, com Jordi Martí i Francina Vila, que ocupen les posicions 6 i 7. Tal com va anunciar ell mateix al seu sopar de comiat, l’exalcalde Xavier Trias donarà un últim cop de mà a Forn tancant la llista. L’ha donada a conèixer el propi alcaldable a través de Twitter, des del Tribunal Suprem durant el recés de migdia del judici a l’1 d’Octure.

Civit és actualment director de l’Incasòl a la Generalitat i havia estat gerent d’Urbanisme i d’Habitat Urbà de l’Ajuntament de Barcelona durant el mandat de Trias. Calvo ocupa plaça d’independent, tot i que està vinculada al projecte de Junts per Catalunya des del 21D. També fa un pas cap a la política institucional l’advocat Sergi Blàzquez, president de l’entitat Drets i vicepresident de la Plataforma Proseleccions esportives catalanes, que ostenta el número 10. En posicions intermitges hi ha nou consellers de districte del PDECat, com Joan Rodríguez, Berta Clemente, Adrià Ventura o Susanna Porcar. A més, la candidatura posa l’accent en la paritat de gènere i inclou 21 dones i 20 homes. La llista inclou el president de l’Associació de Joves Gitanos de Gràcia, Ricard Valentí. Ocupa el número 24 de la llista.

Quim Forn agraeix a Xavier Trias, en la nota que acompanya la llista, la “generositat” d’acceptar l’oferiment del darrer lloc i reconeix que simbolitza l’esperit continuïsta de la candidatura: “La nostra proposta és hereva i vol presentarse com a la continuïtat del seu mandat municipal de 2011 a 2015”. Finalment, en les darreres posicions, destaquen també noms els noms d’Agustí Colomines – ideòleg de la Crida Nacional per la República de Puigdemont–, l’exrectora de la UOC Imma Tubella i l’advocada Magda Oranich.

La número dos i alcaldable en funcions, Elsa Artadi, ha valorat aquesta tarda la llista anunciada per Forn i ha detallat que s’ha registrat davant la Junta Electoral aquest mateix dimecres. Acompanyada de diversos integrants, ha subratllat que “és un projecte d’equip, transversal, una llista per guanyar i per governar Barcelona” i ha explicat que està formada a parts iguals per membres del PDeCAT i independents. També ha reivindicat a Forn com l’alcaldable que “millor coneix Barcelona” de tota la candidatura i ha defensat que “té tots els drets intactes i els hauria de poder exercir amb plenitud” fent campanya en llibertat.

Més notícies
El Suprem denega la petició de Forn de sortir de presó per fer campanya
Notícia: El Suprem denega la petició de Forn de sortir de presó per fer campanya
Comparteix
El tribunal considera que l'empresonament és "proporcionat" i no vulnera el "dret a la participació política dels acusats"
Maragall insisteix amb un tripartit amb Colau i Forn
Notícia: Maragall insisteix amb un tripartit amb Colau i Forn
Comparteix
El candidat d'ERC respon al cap de llista de JxCat i aposta per incorporar "l'espai dels comuns a l'objectiu de llibertat i democràcia"
Elsa Artadi: “Les enquestes també ens anaven malament el 21-D i el resultat va ser molt diferent”
Notícia: Elsa Artadi: “Les enquestes també ens anaven malament el 21-D i el resultat va ser molt diferent”
Comparteix
La cap de llista 'de facto' de la candidatura de Joaquim Forn retreu a Maragall que no hagi volgut fer la coalició unitària que "reclama la gent"
Artadi, Munté i Mascarell escenifiquen unitat a la llista de Quim Forn
Notícia: Artadi, Munté i Mascarell escenifiquen unitat a la llista de Quim Forn
Comparteix
Els tres dirigents del PDECat exhibeixen unitat després de mesos de rumors i tensió per la confecció de la candidatura
Elsa Artadi parlant amb Jonathan, veí del turó de la Rovira, davant d'altres veïns / Jordi Play
El disputat vot del Jonathan en l’estrena de la candidata Artadi
Notícia: El disputat vot del Jonathan en l’estrena de la candidata Artadi
Comparteix
La número 2 de la llista de Forn troba veïns indignats amb Colau i solidaris amb els presos el primer dia de campanya al carrer

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa