Maragall insisteix amb un tripartit amb Colau i Forn

El candidat d'ERC respon al cap de llista de JxCat i aposta per incorporar "l'espai dels comuns a l'objectiu de llibertat i democràcia"

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha tornat a oferir una aliança a tres bandes a JxCat i BComú per governar la ciutat. En una piulada, el veterà polític ha coincidit amb Joaquim Forn en què “cal un canvi republicà a Barcelona”, però considera que no és tant una qüestió de “falcar Colau”, com va dir el cap de llista de JxCat a les municipals, sinó “d’incorporar l’espai dels comuns a l’objectiu de llibertat i democràcia”.

Maragall ha recordat que el 80% de la ciutadania aposta per una solució política al conflicte independentista a través d’un referèndum pactat i ha assegurat que la millor manera de fer efectiu el canvi és des de l’alcaldia de Barcelona. L’estratègia dels republicans d’entrar a l’espai polític dels comuns es va reforçar fa uns dies amb la incorporació d’Elisenda Alamany i el partit Nova a la candidatura d’ERC, de la mateixa manera que Joan Josep Nuet anirà a les llistes del 28-A.

Més informació

Nou comentari