Elisenda Alamany abandona l’acta de diputada al Parlament

L'exportaveu dels comuns ha anunciat el canvi per centrar-se en unes polítiques públiques de "vísió progressista i desacomplexadament sobiranista"

La número dos de la candidatura d’Ernest Maragall (ERC) a l’alcaldia de Barcelona, Elisenda Alamany, ja ha abandonat l’escó que ocupava al Parlament com a diputada no adscrita. La impulsora de la formació Nova ha lamentat que treballar per redreçar el rumb dels comuns ha deixat de “tenir sentit” i el més “coherent” és renunciar a l’acta parlamentària. En aquesta línia, ha assegurat que calen polítiques públiques des d’una “vísió progressista i desacomplexadament sobiranista”. 

Segons Alamany, l’acord de coalició entre ERC i Nova per optar a l’Ajuntament de Barcelona busca “agrupar la Catalunya del 80%” i aposta per formar “governs forts” en moments “d’incertesa, vulnerabilitat i fragilitat”. En un comunicat, la candidata ha acumulat les principals problemàtiques de la ciutat en: “l’habitatge, la feina, la mobilitat, el canvi climàtic i les oportunitats de futur”. 

 

 

Més informació

Nou comentari