Alamany, a Colau: “La Catalunya i la Barcelona del 2019 ja no són les del 2015”

Elisenda Alamany, exportaveu parlamentària dels comuns, s’ha presentat  com a número 2 d’Ernest Maragall per a l’Ajuntament de Barcelona i el primer que ha fet ha sigut desmarcar-se de l’entorn Colau. A la pregunta sobre per què és millor aquesta candidatura que la de Colau, ha replicat: “La Catalunya i la Barcelona del 2019 ja no són les del 2015. La situació és excepcional i el xoc emocional per la repressió requereix aliances fortes”. I per a ella, la candidatura que formarà amb Maragall serà “sumar dues realitats, la del 15-M i la del 11-S, que és la del 80% de la gent”.

Al costat de Maragall, en unes declaracions a la premsa aquest migdia, ha defensat que cal gent “que pugui estendre la mà a una banda i l’altra” i que la candidatura d’ERC amb Nova -la formació que han creat els excomuns sobiranistes- “ho pot fer”. Immediatament, Maragall ha afegit: “Aquesta candidatura ho farà”. De fet, segons l’alcaldable, “amb Elisenda Alamany ERC no suma sinó que multiplica”.

Alamany tampoc s’ha mossegat la llengua a l’hora de referir-se als “errors” dels comuns. Quan se li ha preguntat pel fet de no haver votat la investidura de Jordi Turull, que després va ser empresonat, ha dit: “Hi ha coses que ja no es poden canviar, i no és moment de retrets. Però sí és el moment de moure’s per no repetir els mateixos errors”.

Nou comentari