Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ayuso defensa ara el MWC a Barcelona i avisa que “altres preferirien que marxés d’Espanya”
  • CA

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha defensat aquest divendres que el Mobile World Congress (MWC) es quedi a Barcelona, però ha avisat que “altres preferirien que marxés” d’Espanya. Ho ha dit en una conferència al Cercle Eqüestre de Barcelona, després que fa dues setmanes digués que volia el trasllat del MWC a Madrid.

Ha atribuït aquestes declaracions al fet que ho va dir després d’escoltar a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, “qüestionar el capitalisme i el lliure mercat”, i considera que es van malinterpretar les seves paraules. Ayuso diu que va voler dir que prefereix que el Mobile se celebri a Madrid abans que se’n vagi d’Espanya, però vol que continuï quedant-se a la capital catalana.

Corredor Mediterrani

Preguntada pel Corredor Mediterrani, ha destacat que els dirigents del PP català li han transmès el seu suport a aquest projecte, per la qual cosa ha assegurat que des de la Comunitat de Madrid també ho faran: “sé que és alguna cosa que sempre s’ha volgut i per això em sembla bo. Ho secundarem i, en la mesura de les nostres possibilitats, contribuirem a això”.

“Vull sumar amb Catalunya”

En la seva intervenció, Ayuso ha lamentat que Catalunya “res té a veure amb la que brillava amb llum pròpia davant el món”, i ha apostat per aconseguir créixer econòmicament amb Catalunya no a costa d’ella: “vull sumar amb Catalunya. Necessitem reconstruir els ponts per a fer una Espanya forta i unida”.

En aquest sentit, considera que el procés sobiranista “està convertint a la que fins fa poc era la regió més pròspera del país en un embull burocràtic i d’obstacles reguladors en la qual la supervivència empresarial, per no parlar de l’emprenedoria, cada vegada es fa més difícil”, i ha acusat el president del Govern, Pedro Sánchez, de contribuir-hi per haver fet concessions a l’independentisme. “Vull un país en què tant Catalunya com Madrid continuem sent la locomotora de prosperitat i millora de les condicions de vida dels nostres ciutadans”, ha reblat.

Més notícies
Colau ridiculitza la presidenta de Madrid i defensa aferrissadament el Mobile a Barcelona
Notícia: Colau ridiculitza la presidenta de Madrid i defensa aferrissadament el Mobile a Barcelona
Comparteix
Qualifica les paraules d'Isabel Díaz Ayuso anunciant que vol prendre el congrés a la ciutat de "tertúlia de bar"
Madrid intentarà prendre l’organització del Mobile a Barcelona
Notícia: Madrid intentarà prendre l’organització del Mobile a Barcelona
Comparteix
La presidenta de la comunitat s'ho marca com a objectiu: "Anirem a per ell"
El Mobile se celebrarà “com està previst” tot i l’amenaça del coronavirus
Notícia: El Mobile se celebrarà “com està previst” tot i l’amenaça del coronavirus
Comparteix
L'epidèmia ja es transmet fora de la Xina i es tem pel desenvolupament del MWC
Colau considera a Díaz Ayuso “la presidenta de les ‘fake news'” i li reclama un canvi d’actitud
Notícia: Colau considera a Díaz Ayuso “la presidenta de les ‘fake news'” i li reclama un canvi d’actitud
Comparteix
L'alcaldessa barcelonina reclama recuperar la relació entre les ciutats alhora que cataloga la líder de la comunitat madrilenya com "la presidenta de les 'fake news' i la confrontació"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa