Madrid intentarà prendre l’organització del Mobile a Barcelona

La presidenta de la comunitat s'ho marca com a objectiu: "Anirem a per ell"

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha avançat que el govern regional farà tot el que està al seu abast per portar a la capital el Mobile World Congress (MWC), que se celebra a Barcelona. “Estem preparats per acollir el Mobile. Anirem a per ell”, ha assegurat la dirigent regional, en un esmorzar informatiu, organitzat per Europa Press, a Madrid.

Ayuso ha incidit que la capital ha demostrat, acollint esdeveniments com la recent Cimera del Clima, que està preparada per a qualsevol acte “de la magnitud que sigui i de la dificultat que comporti”. Els visitants de Madrid, ha dit, tindran “tota la llibertat per moure’s, relacionar-se i emprendre”.

La presidenta regional ha revelat que ja ha estat parlant “durant setmanes” amb organitzadors i ha criticat el tracte que se li dona per part dels polítics catalans. “Creiem que és un esdeveniment que es pot celebrar a Madrid i pel qual ja m’he interessat en altres ocasions”, ha dit.

Comentaris

  jg 16/01/2020 12:53 pm
  no cabe duda de que Madrid está mas cualificado que Barcelona para organizar el MOBILE...
  Boletaire 16/01/2020 1:29 pm
  Perquè no intenten organitzar una altra cosa? No en saben.
  Pitxolí 16/01/2020 1:50 pm
  Hem de tenir en compte que l'estupidesa és vitalícia. Aquesta pobra dona no pot evitar donar-ne fe cada vegada que obre la boca.
  Ciutat vampir 16/01/2020 2:51 pm
  La raó de ser de Madrid en el fons és Barcelona. Sense aquesta on aniria Madrid a xuclar sang? Ha de viure de la vida dels altres, sense mirar de crear res de seu.
  d'on no n'hi ha no en raja 16/01/2020 3:48 pm
  quan una a de basar la seva gestió en la creació de conflictes, en destruir, en no aportar res de bo, i en canvi l'únic que és capaç és de crear falses espectatives, demostra ser molt mala política, de que partidoes ... del pp, no hace falta decir nada más, deixant de banda que com a "persona" deixa molt de desitjar
  Tal com raja 16/01/2020 3:53 pm
  Pura enveja
  Josep Pagès i Can aleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT 16/01/2020 10:43 pm
  Tanta Vaga del Taxi ,, tanta Vaga del Metro , Tanta INSEGURITAT A BARCELONA . Jo beix ben clar ques pogui anar a MADRID . No tindran MAR pero tindran Tranquilitat y seguratat QUE ADA COLAU no els i dona ara ni el Govern Català . Marxin o no els aturats i pobres no notaren res marxin o es quedin ja u faran . Algun Comerç de Barcelona si tindra molt a perdre con sempre con els Hotels , restaurants
  realitat 17/01/2020 9:56 am
  Madrid és "sobres, prebendes i corrupció". Si Madrid toca el Mobile Worl Congress, l´esdeveniment haurà begut oli. Passarà com tantes passareles de moda, iniciatives de JJOO, etc, etc.
  JordiP 17/01/2020 11:21 am
  Sempre igual. Als 15 dies de que Barna sol·licités els JJOO del 092, Madrid va presentar el seu projecte: Madrit és Madrit i Barna no té res a fer, deien, Doncs llufa: al carrer a la primera ronda. Llavors van inventar la Fira Sevilla i Madrit, capital de la Cultura (o algo així) per treure protagonisme als JJOO Barna'92. Llufa, és clar. IFEMA va tractar de colonitzar Fira Barna i va arribar a gestionar algún Saló a Barna. Es van portar fins i tot els cambrers i les birres. Fa poc van to
  Mateu 18/01/2020 1:06 pm
  Soc empresari, i solc anar a visitar fires, alguna a Madrid. ja fa 2 o 3 anys que tinc reticències a anr-hi, no us d'enganyar, per raons polítiques... Però ara sí, m'han acabat de decidir. No torno més a Ifema, i que parin compte que la majoria d'expositors que hi van a les fires nostres són catalans. ..
  odisea 18/01/2020 1:41 pm
  Despues del ridiculo de los Juegos Olimpicos,y de Eurovegas,ahora lo quieren hacer con el Mobile,hay muchas ciudades mejores en la cola.son analfabetos y impresentables estos peperos ledrones.

Nou comentari