Colau ridiculitza la presidenta de Madrid i defensa aferrissadament el Mobile a Barcelona

Qualifica les paraules d'Isabel Díaz Ayuso anunciant que vol prendre el congrés a la ciutat de "tertúlia de bar"

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha reaccionat immediatament a les paraules de la presidenta de Madrid sobre el Mobile World Congress (MWC). Isabel Díaz Ayuso ha avisat aquest matí que la capital espanyola “anirà”​ a pel congrés internacional i intentarà prendre-li l’organització a la capital catalana. Davant la declaració d’intencions d’Ayuso, la líder de l’executiu local ha defensat que el Mobile es quedarà a Barcelona i que la intenció és seguir sent-ne la seu més enllà del 2023, any en què acaba el contracte.

[r:1]

Sobre les declaracions de la presidenta de Madrid, del PP, ha considerat que només busca “crear polèmiques” i que és digna d’una “tertúlia de bar”. 

“La feina no s’improvisa i el Mobile el que menys vol són polèmiques”, ha expressat Colau en una entrevista a El Món a Rac1. A més, ha interpel·lat Díaz Ayuso afirmant que les seves paraules no agraden als organitzadors del congrés. 

 

Collboni acusa Ayuso de falta de “lleialtat”

El primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, ha vaticinat que “el proper MWC serà el millor de la història”. “Nosaltres, a diferència de la senyora Ayuso, treballem amb innovació i lleialtat per generar noves oportunitats per a Barcelona”, ha expressat en una piulada. D’aquesta manera, tanca files amb l’alcaldessa i sòcia de govern, Ada Colau, que una estona abans havia contestat a la presidenta de Madrid en una entrevista a El Món a Rac1

 

Més informació

Comentaris

    Ramon 16/01/2020 1:12 pm
    Defensa una cosa que, segons ella, provoca càncers?

Nou comentari