Colau considera a Díaz Ayuso “la presidenta de les ‘fake news'” i li reclama un canvi d’actitud

L'alcaldessa barcelonina reclama recuperar la relació entre les ciutats alhora que cataloga la líder de la comunitat madrilenya com "la presidenta de les 'fake news' i la confrontació"

L’alcaldessa de Barcelona ha volgut donar per tancada la batalla dialèctica amb la presidenta de la comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, catalogant-la com “la presidenta de les fake news i la confrontació”. Així, després que la presidenta madrilenya assegurés que faria el possible per prendre-li l’organització del Mobile World Congress a Barcelona i Colau li frenés els peus amb una resposta immediata, la batllessa barcelonina ha desitjat “una ciutat conciliadora i dialogant”, en refència a la capital d’Espanya. “No cal la confrontació, i menys a Madrid”, ha reblat Ada Colau.

A més, l’alcaldessa de Barcelona ha aprofitat per reclamar que Díaz Ayuso (PP) deixi d’iniciar enfrontaments entre territoris. “Li demanaria que reconsiderés la seva actitud, que busca la polèmica setmana rere setmana”, ha apuntat. 

Pel que fa a la relació entre Barcelona i Madrid, que fins fa menys d’un any depenia de les dues alcaldies en mans de l’entorn de Podem, la líder del govern barceloní ha reivindicat que cal potenciar-la. “Estimem molt Madrid i ens agrada molt col·laborar-hi, així com amb altres ciutats, en desafiaments com el de l’emergència climàtica”, ha rematat.
 

Més informació

Nou comentari