Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Mobile se celebrarà “com està previst” tot i l’amenaça del coronavirus

En un comunicat d’aquest matí, l’empresa GSMA, organitzadora del Mobile World Congress (MWC), ha assegurat que el congrès “es desenvoluparà com està previst”. Amb aquest missatge els organitzadors de la fira internacional de telefonia mòbil, que se celebrarà del 24 al 27 de febrer a Barcelona, han volgut transmetre tranquil·litat davant les últimes informacions sobre l’avanç del coronavirus que ha provocat la mort de més de 100 persones a la Xina.

Els organitzadors han pres mesures per en front a una possible propagació del virus. En aquest sentit, els organitzadors han destacat que s’han implantat una sèrie d’accions, com proporcionar personal mèdic addicional de suport abans i durant l’esdeveniment. La organització del MWC està treballant amb la Fira de Barcelona per a garantir “suficients productes desinfectants en tots els llocs i implementar altres activitats segons les recomanacions dels nostres socis de la ciutat”.

El secretari de Salut Pública, Joan Guix, va afirmar dilluns que les probabilitats que arribi el nou coronavirus a Catalunya són “baixes” però “existeixen” i just ahir Salut va descartar que un pacient de 33 anys procedent de Wuhan i ingressat el Clínic patís el virus.

Aquest cap de setmana, el ministre de Sanitat de la Xina, Ma Xiaowei, va alertar fa pocs dies que el coronavirus s’estava “enfortint” i va anunciar que l’epidèmia es podia contagiar des del primer dia d’incubació. El període d’incubació del virus és d’un a catorze dies i en qualsevol d’aquests dies es pot contagiar sense que s’hagin començat a manifestar els símptomes.

Actualment, a la zona de Wuhan, on es va iniciar el coronavirus, hi ha una vintena de ciutadans espanyols i el Ministeri estudia diversos escenaris, com la seva repatriació.

Més notícies

Colau ridiculitza la presidenta de Madrid i defensa aferrissadament el Mobile a Barcelona

Notícia: Colau ridiculitza la presidenta de Madrid i defensa aferrissadament el Mobile a Barcelona
Comparteix
Qualifica les paraules d'Isabel Díaz Ayuso anunciant que vol prendre el congrés a la ciutat de "tertúlia de bar"
Notícia: Colau ridiculitza la presidenta de Madrid i defensa aferrissadament el Mobile a Barcelona - Mobile

Salut descarta el cas de coronavirus del pacient ingressat al Clínic

Notícia: Salut descarta el cas de coronavirus del pacient ingressat al Clínic
Comparteix
L'home provenia de la ciutat de Wuhan, d'on prové el brot d'infectats
Notícia: Salut descarta el cas de coronavirus del pacient ingressat al Clínic - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa