Alberto Fernández denuncia Betevé per la utilització de l’expressió “presos polítics”

La Junta Electoral demana que el regidor concreti si la fórmula l'han utilitzat periodistes de la cadena o entrevistats o tertulians

El regidor del PP Alberto Fernández ha denunciat Betevé per utilitzar l’expressió “presos polítics”. La Junta Electoral ha demanat més concreció al popular perquè especifiqui si la fórmula ha estat emprada per periodistes de la cadena o per persones externes, com ara entrevistats o tertulians.

[r:1]

L’òrgan de l’Estat sol·licita al regidor popular que especifiqui qui ha dit “presos polítics” en antena. En concret, si l’expressió l’han fet servir “empleats” de Betevé, ja siguin presentadors, corresponsals, directors o moderadors de debats; o si l’han utilitzat “persones alienes” a la cadena. En aquest cas, sentencia la Junta Electoral, l’expressió estaria emparada per la llibertat d’expressió.

Betevé tenia dret a recurs fins ahir al migdia.

“Estem molt tranquils”

El director de Betevé, Sergi Vicente, ha explicat al TOT Barcelona que estan “molt tranquils”. Sobre l’ús de l’expressió “presos polítics”, Vicente ha dit que utilitzen “criteris periodístics”. A més, ha detallat que la cadena ha presentat al·legacions a la resolució de la Junta Electoral després que dimarts rebessin la notificació.

Més informació

Nou comentari