Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tres nits amb metro i Ferrocarrils de la Generalitat per les festes de la Mercè
  • CA

Arribar i marxar de les festes de la Mercè serà fàcil les nits de divendres 20 de setembre, dissabte 21 i dilluns 23 –l’endemà, dia de la Mercè, és festiu a Barcelona– perquè tant TMB com Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) s’han posat d’acord per garantir que hi haurà servei ininterromput de metro i tren en l’àrea més propera a la ciutat.

L’oferta de FCC

Pel que fa als trens de FGC, aquest servei continuat es donarà, a la línia Barcelona-Vallès, amb els trens de la L6 Sarrià, la L7 Av. Tibidabo i la L12 Reina Elisenda, i l’interval de pas serà d’un tren cada 20 minuts, segons fonts de la companyia. A la línia Llobregat-Anoia, funcionarà tota la nit, amb un interval de pas de 20 minuts, la L8, que arriba fins a Molí Nou Ciutat Cooperativa, al terme de Sant Boi de Llobregat.
 
A més a més, la nit del dimarts 24, coincidint amb el Piromusical que tanca les festes de la Mercè, FGC afegirà dos trens a la L8, amb sortida a la plaça Espanya, a les 22.55 hores i a les 23.07 hores, per poder tornar cap al Baix Llobregat després de l’espectacle.

El reforç de TMB

I TMB, que ja ofereix servei durant tota la nit cada dissabte, aquest cap de setmana afegeix aquest funcionament ininterromput divendres i dilluns. Per tant, el metro funcionarà sense parar des de les 5 de la matinada del divendres, 20 de setembre, fins a les 12 de la nit del diumenge, 22 de setembre. I tornarà a donar servei ininterromput la nit de dilluns 23, de manera que els trens circularan des de les 5 del matí de dilluns a les 12 de la nit de dimarts 24, l’hora ordinària de tancament quan l’endemà és laborable.

Segons fonts de TMB, també es reforçarà l’atenció al públic, la seguretat i la neteja “durant determinades hores del dia en aquelles línies i estacions de la xarxa que, en funció dels actes programats en els diferents escenaris, tinguin una major afluència d’usuaris”.

Per al Piromusical, es reforçaran les línies 1 i 3 de metro, les que passen per la plaça Espanya, al costat d’on es fa l’espectacle. 

Reforços a les línies d’autobús

A més a més, TMB reforça algunes línies d’autobús segons el programa de festes. Per absorbir els visitants a les activitats programades al Castell de Montjuïc, els dies 21 i 22 s’incrementarà el nombre de vehicles articulats per oferir un interval de pas d’uns cinc minuts a la línia 150 (Pl. Espanya – Castell de Montjuïc), entre les 11.30 i les 21 hores.

[r:2]

I per als concerts dels dies 20 i 21 a la platja del Bogatell, es recomana utilitzar la línia 4 de metro i les línies regulars de bus H16, V23, V25, V27 i 59. Segons la companyia, en total una vintena de línies de bus es reforçaran amb cotxes addicionals els dies 21, 22 i 24 de setembre.

Més notícies
Programa de les festes de la Mercè 2019: 250 concerts i actuacions a 6 districtes
Notícia: Programa de les festes de la Mercè 2019: 250 concerts i actuacions a 6 districtes
Comparteix
Seixanta escenaris i 17 espais de festa ompliran Barcelona d’actes gratuïts del 20 al 24 de setembre
Tornen els Concerts de la Mercè d’Estrella Damm a la platja del Bogatell
Notícia: Tornen els Concerts de la Mercè d’Estrella Damm a la platja del Bogatell
Comparteix
A les dues nits de concerts de l'Escenari Mediterràniament s'afegeix un complet programa d'activitats per a tots els públics a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm
Toni Albà dedicarà el contrapregó de la Mercè a Carmena en el segon aniversari del 20-S
Notícia: Toni Albà dedicarà el contrapregó de la Mercè a Carmena en el segon aniversari del 20-S
Comparteix
L'actor lamenta que l'exalcaldessa de Madrid "nega l'existència de presos polítics"
Les millors cuines del Born tornen a sortir al carrer per la Mercè
Notícia: Les millors cuines del Born tornen a sortir al carrer per la Mercè
Comparteix
Per cinquè any, els xefs més creatius del barri presentaran les seves propostes culinàries per les festes barcelonines
Els Gegants del Pi acusen Colau d’arraconar la cultura popular a les festes de la Mercè
Notícia: Els Gegants del Pi acusen Colau d’arraconar la cultura popular a les festes de la Mercè
Comparteix
Retreuen a l'administració que no doni compliment al Protocol Festiu i que estigui convertint la Mercè en un "mer festival"
L’Observatori contra l’Homofòbia activarà el Whatsapp per atendre víctimes durant la Mercè
Notícia: L’Observatori contra l’Homofòbia activarà el Whatsapp per atendre víctimes durant la Mercè
Comparteix
Un psicòleg i un advocat atendran les persones que pateixin atacs homòfobs

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa