Treballadors de VTC protesten davant del Parlament després de l’aprovació del decret

Unes 300 persones han seguit la sessió parlamentària i ara esperen que algú els rebi

Uns 300 conductors es concentren davant del Parlament després que aquest matí s’hagi aprovat al ple el decret regulador dels VTC. Els treballadors de VTC, majoritàriament de l’empresa Vector Ronda, mantindran la protesta i esperen que algú els rebi, tot i que hi confien gaire. “Hem picat portes però no ens han obert”, lamenta la portaveu del comitè d’empresa, María José Delgado. La representant de la plantilla detalla que aquest matí han recollit el document en què es confirma l’ERO que fa l’empresa. 

“No hi ha marxa enrere, ens quedem sense feina”, sentencia Delgado. Els treballadors es conjuren ara a la via jurídica per recuperar la seva feina. La patronal del sector, Unauto VTC, ha anunciat accions legals per revertir les mesures que impedeixen Uber i Cabify operar a Barcelona. 

Delgado explica que els treballadors han seguit la sessió parlamentària en directe i que ara esperen que algú els rebi. Tot i així, recorda que ERC els va prometre solucions però que no les han rebut. 

“La guerra no ha acabat”

Un altre dels portaveus dels treballadors, Armand Baquero, ha avisat que estudien mesures legals contra la tramitació del decret. Baquero ha detallat que els advocats de la plantilla estudiaran vies judicials perquè “la guerra no ha acabat”. “Continuarem lluitant pels 4.000 llocs de treball directes i indirectes”, ha assenyalat. Baquero ha lamentat que durant el debat a la cambra s’hagin dit “mentides” i que s’hagi cedit a la “pressió violenta” del sector del taxi, segons informa l’ACN. 

Més informació

Nou comentari