Els taxistes preparen cinc marxes lentes entre l’aeroport i plaça Espanya durant el Mobile

Élite Taxi assegura que registraran la petició per evitar multes com la que ha rebut el seu portaveu, Tito Álvarez

Élite Taxi Barcelona ha complert la seva amenaça i ha anunciat que dimecres a primera hora demanarà els permisos per protestar durant el Mobile World Congress (MWC), que se celebra del 24 al 27 de febrer, i han anunciat que faran cinc marxes lentes. El portaveu de l’associació, Tito Álvarez, ha explicat que registraran la petició per evitar multes com la que ell mateix ha rebut pel bloqueig de la Gran Via de l’any passat, que s’ha saldat amb una sanció de 8.000 euros.

Els taxistes sol·licitaran permisos de “manifestació amb taxis” entre el 23 i el 27 de febrer i la seva intenció és sortir cada dia a les 8.00 des de la Terminal 1 de l’aeroport fins a la plaça Espanya per després fer mitja volta i tornar cap al Prat. Les protestes duraran cinc hores diàries. Élite ha criticat a les administracions catalanes per la “falta de control” a Cabify i la “impunitat” amb la qual treballen a Barcelona.

La Generalitat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) tenen previst reunir-se el pròxim 21 de gener per intentar acostar postures i evitar les protestes. Álvarez, que ha avançat que no pagarà la multa, ha assegurat que té “sentiments enfrontats” per la multa que li ha imposat la Direcció General d’Administració de Seguretat i ha recordat a la Generalitat que la “defensa de les llibertats és de tots”.

Més informació

Nou comentari