Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’administració demana 15 dies als taxistes per estudiar les seves exigències
  • CA

La reunió celebrada aquest migdia al departament de Territori i Sostenibilitat entre taxistes i administració ha aconseguit parar el cop, almenys durant 15 dies. El secretari d’Infraestructures, Isidre Gavín, i la regidora de Mobilitat i presidenta de l’Institut Metropolità del Taxi (IMET), Rosa Alarcón, han demanat dues setmanes al sector del taxi per configurar un calendari que permeti aplicar les seves exigències per evitar un boicot al Mobile World Congress (MWC).

El secretari d’organització del Sindicat del Taxi de Catalunya (STAC), Antoni Servos, detalla al TOT Barcelona que han vist “total predisposició” en les administracions per fer complir les normatives de la Generalitat i de l’AMB. Servos, que ha estat present a la reunió juntament amb representants de tres associacions i radioemissores més del sector, assegura que l’administració “vol que s’apliqui la normativa”.

Les dues exigències que estudiaran les administracions seran l’entrada en funcionament del registre electrònic per controlar el compliment dels 15 minuts d’antelació per demanar un VTC i el control dels dies de descans obligatoris. Les administracions han traslladat als taxistes que en un màxim de dues setmanes els faran saber el calendari per impulsar les mesures necessàries per garantir l’aplicació de les dues normes. 

Respecte a les mobilitzacions durant el Mobile, que se celebra del 24 al 27 de febrer, Servos respon que “no depèn” dels taxistes sinó que la pilota està a la teulada de la Generalitat, l’Ajuntament i l’AMB. El secretari d’organització de l’STAC, però, s’allunya de la “dialèctica” dels ultimàtums.

 

 

Més notícies
Els taxistes preparen cinc marxes lentes entre l’aeroport i plaça Espanya durant el Mobile
Notícia: Els taxistes preparen cinc marxes lentes entre l’aeroport i plaça Espanya durant el Mobile
Comparteix
Élite Taxi assegura que registraran la petició per evitar multes com la que ha rebut el seu portaveu, Tito Álvarez

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa