Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Promoció limitada per viatjar a França per 49 euros
  • CA

Renfe i SNFC han llençat una promoció limitada per viatjar fins a França per 49 euros, un cost inferior al que és habitual. De totes maneres, es tracta d’una promoció limitada, tant en places com pel que fa al calendari. La tarifa promocional és per persona i trajecte. A més, els bitllets es posen a la venda des de l’11 al 24 d’abril i és per fer viatges a partir del 16 de maig i fins a l’11 d’octubre de 2022. “Inclou només bitllets de segona classe”, concreten. “Aquesta tarifa no admet ni canvis ni anul·lacions”, afegeixen.

Per poder gaudir d’aquest descompte l’únic que cal fer és estar pendent del calendari i els horaris dels trens de la web de Renfe. A través d’allà es pot consultar l’import de cada un dels viatges, tant d’anada com de tornada. D’aquesta forma, es pot viatjar a diversos llocs: París, Lió, Marsella, Montpeller, Valença, Nimes, Avinyó i Ais de Provença.

A més dels viatges, l’empresa Renfe ofereix recomanacions de plans a fer en aquestes destinacions. Per exemple, a París recomanen fer una ruta per les estacions de metro de la capital francesa més emblemàtiques, com és el cas de Cité, Li​ège, Concorde o Bir-Hakeim. A Lió la companyia de transports aconsella visitar el planetari, l’aquari, el zoo o Cyclopolitain. En el cas de Marsella, l’aposta de Renfe és per veure la basílica Notre Dame de la Garde, el Port Vell i la Cité Radieuse de Le Corbusier​.

Més viatges Barcelona – Madrid amb el low cost

El corredor d’alta velocitat Barcelona-Madrid ha registrat en el darrer mes 460.540 passatgers de Renfe sumant el servei AVE i la ‘low cost’ AVLO, després que al juliol de 2021 entrés en funcionament. Això suposa un increment del 41% si es compara amb el període immediatament anterior, comprès entre el 23 de maig i el 22 de juny, segons apunten fonts de la companyia Renfe. A més, del total de viatgers, 391.904 procedien d’algunes de les estacions catalanes, és a dir, un 85% del total. D’altra banda, la presència de nens a l’AVLO s’ha quintuplicat respecte de l’AVE. Renfe ofereix a través d’AVLO quatre freqüències diàries entre les dues capitals amb preus a partir dels 7 euros.

Més notícies
Imatge d'arxiu d'un tren Iryo
Un nou tren d’alta velocitat connectarà Barcelona i Madrid
Notícia: Un nou tren d’alta velocitat connectarà Barcelona i Madrid
Comparteix
La companyia començarà a operar el novembre vinent i també tindrà parada a Saragossa
La ministra de Transports, Raquel Sánchez / TV3
Clatellot de Moncloa a Colau per voler rebaixar la T-Usual a la brava
Notícia: Clatellot de Moncloa a Colau per voler rebaixar la T-Usual a la brava
Comparteix
"No tindria sentit", avisa, que només Barcelona abaratís 3 mesos el transport públic
Bus i tramvia a la Diagonal / Arxiu
Qui gestiona el metro, el bus i el tramvia a les capitals europees
Notícia: Qui gestiona el metro, el bus i el tramvia a les capitals europees
Comparteix
Un informe de TMB compara la internalització o externalització dels diferents serveis
Torna el saló B-Travel, la gran cita barcelonina del turisme / Fira de Barcelona
La millor oferta turística torna al B-Travel 2022
Notícia: La millor oferta turística torna al B-Travel 2022
Comparteix
El saló de turisme d'experiències de Fira de Barcelona se celebra de l’1 al 3 d’abril a Montjuïc

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa