Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La millor oferta turística torna al B-Travel 2022
  • CA

El saló B-Travel torna a acostar a Barcelona les ofertes més completes en turisme segur i sostenible. El desig de tornar a viatjar omplirà el recinte de Montjuïc de l’1 al 3 d’abril, amb una edició 2022 de la mostra que congregarà més de 200 expositors en representació d’un miler d’empreses.

Agències de viatges, hotels, operadors de creuers, companyies de transport i empreses de serveis turístics formen part un any més de l’esdeveniment firal més gran d’Espanya destinat al públic viatger final. Hi participaran també la pràctica totalitat de les comunitats autònomes espanyoles i una àmplia presència de països i regions del món.

El palau 1 i la plaça Univers divulgaran algunes de les destinacions preferides pel viatger català, com Andalusia, Aragó, Balears, Canàries, Cantàbria, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Comunitat Valenciana, Galícia, Extremadura, Navarra, Madrid o la Rioja. També està prevista la presència dels patronats de turisme de Barcelona, ​​Lleida, Girona i Tarragona i una representació destacada de destinacions internacionals, entre d’altres, d’Europa, el nord d’Àfrica o el Carib. Renfe repeteix com a patrocinador principal del certamen, donant a conèixer tota mena d’ofertes i promocions.

Barcelona té com a principal objectiu contribuir a la normalització i reactivació sectorial posant en relleu la necessitat vital de viatjar amb noves tendències en l’àmbit turístic com les smart destinations o l’slow travel, i sent la plataforma a la que el visitant pot començar el viatge, segons els seus interessos i hobbies.

El B-Travel 2022 se celebrarà de l'1 al 3 d'abril al recinte firal de Montjuïc / Fira de Barcelona
El B-Travel 2022 se celebrarà de l’1 al 3 d’abril al recinte firal de Montjuïc / Fira de Barcelona

Per això, la visita a l’esdeveniment s’ha dissenyat, una vegada més, segons els interessos de les persones viatgeres, motiu pel qual les experiències queden enquadrades en diversos àmbits: B-Delicious (enogastronomia); B-Happy (viatges en família, amics i wellness), B-Culture (art, història i cultura), B-Special (compres, glamour, etc.), B-Adventure (esport i aventura) i B-Industrial (rutes zones amb ampli llegat històric i indústria viva).

“L’edició 2022 oferirà destins turístics que ofereixen la major qualitat i experiències amb les màximes garanties de seguretat, i ajudarà a reforçar el sector en un moment en què la gent té ganes de tornar a viatjar”, ha destacat el president de B-Travel, Martí Sarrate. “Després d’un període difícil, tots tenim pendent una escapada o un viatge: a B-Travel donarem resposta a la necessitat vital que cal tornar a fer les maletes i conèixer noves cultures i llocs”, ha afegit la directora del saló, Marta Serra.

Sabors d’arreu

Un dels grans atractius de B-Travel 2022 serà B-Delicious, el gran espai enogastronòmic del saló. Enguany serà en una carpa de 2.400 metres quadrats que s’instal·larà a la plaça Univers. S’hi podran tastar especialitats de diverses cultures del món –des de la catalana de mercat fins a la mexicana–, aprendre en showcookings realitzats per prestigiosos xefs i tastar vins de prestigioses Denominacions d’Origen Protegides. En aquesta edició la Comunitat Valenciana serà la protagonista a través del segell L’Exquisit Mediterrani i oferirà arrossos selectes i gastrotapes.

Com a novetat, el turisme rural tindrà un especial protagonisme en aquesta edició, en acollir la presentació de les 10 destinacions finalistes que opten a ser la Capital del Turisme Rural 2022. Es tracta d’un premi atorgat per EscapadaRural, la plataforma digital especialitzada en turisme rural més important de Espanya. Els visitants de B-Travel podran participar a l’elecció a través dels seus vots.

Així mateix, el saló tornarà a oferir el Cine Travel Forum, on es projectaran tres grans pel·lícules del cinema documental, acompanyades d’una breu presentació i un debat posterior amb el públic assistent sobre temes relacionats amb els llocs que apareixen als films.

Àrea professional

D’altra banda, B-Travel disposarà, novament, d’una oferta destacada per als professionals del sector amb un programa d’activitats B2B on tindrà cabuda una edició especial dels ACAVe Travel Market, jornada en què les agències de viatge podran connectar amb grans destinacions nacionals i internacionals. També se celebrarà el B-Travel Job Market Place, un espai per a entrevistes de treball entre empreses i professionals en recerca de feina. A més les jornades de B-Industrial comptaran amb la presència de la Federació Europea d’Associacions de Patrimoni Industrial i Tècnic (e-faith), el patronat de turisme Costa Blanca d’Alacant i les diputacions provincials de la Corunya, Almeria, Lleó, Segòvia o Terol, entre d’altres.

A més de la celebració presencial a l’abril, B-Travel es complementa amb una plataforma de contingut digital que opera els 365 dies de l’any per oferir tot tipus de continguts, des de promocions de destins i ofertes fins a un newsletter informatiu per tal d’impulsar la reactivació del sector turístic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa