Primer tràmit per a la reforma de l’estació de metro Ciutadella-Vila Olímpica

Surt a licitació la redacció del projecte, que estima que les obres costaran 4 milions d'euros

La Conselleria de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha iniciat la licitació de la redacció del projecte per millorar l’accessibilitat de l’estació de metro de la L4 Ciutadella-Vila Olímpica a Barcelona. L’encàrrec estima que la remodelació de la parada suposarà una inversió estimada de 4 milions d’euros.

Les obres permetran adaptar aquesta instal·lació per a persones amb mobilitat reduïda, igual que es farà aquest estiu a la parada de metro Maragall. Principalment es reformarà el vestíbul existent, ha informat el Govern aquest dissabte en un comunicat. Actualment, 146 de les 159 estacions de metro existents a Barcelona estan adaptades, el que suposa un 92% del total de la xarxa.

Actualment, l’accés a vestíbul es realitza mitjançant unes escales fixes i mecàniques a banda i banda de l’avinguda Icària, i per assolir l’andana també s’ha de fer mitjançant aquest tipus d’escales. La redacció del projecte surt a licitació per un import de 150.000 euros i amb un termini d’entrega de 12 mesos.

Més informació

Nou comentari