Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
TMB comença la remodelació del vestíbul principal de l’estació de la Sagrada Família

TMB ha començat aquesta setmana la remodelació principal de l’estació de la línia 5 de la Sagrada Família. Els treballs consistiran en la modernització del vestíbul i els accessos amb la substitució de paviments, sostres, revestiments de parets, il·luminació, senyalització informativa i mobiliari, a més de la barrera tarifària, que passarà a ser de portes lliscants. Paral·lelament, també es tractaran patologies en l’estructura i es desplaçaran aparells i instal·lacions per disposar d’espais més funcionals.

A nivell intern, es renovarà el centre de control de l’estació, els vestidors i els lavabos, entre d’altres. Els treballs s’allargaran uns sis mesos i tindran un cost d’1,4 milions d’euros. El local comercial actiu continuarà a la seva ubicació actual, mentre que els quatre plafons artístics de rajoles de ceràmica esmaltada, obra de Pedro Delso i Mauricio Sanguino, seran agrupats en un mateix pany de paret per ressaltar-los.

Mobilitat reduïda

A banda, s’implantaran al paviment del vestíbul els encaminaments per facilitar l’orientació de les persones cegues. L’estació disposa des del 2008 d’un itinerari adaptat a persones amb mobilitat reduïda mitjançant ascensors que salven els desnivells entre el carrer, el vestíbul i les dues andanes.

Mentre durin les obres, l’enllaç entre la línia 2 i 5 de metro a Sagrada Família es mantindrà sempre obert en els horaris habituals. Els treballs es faran majoritàriament de nit però és possible que en alguna fase l’accés des de l’exterior de la cantonada dels carrers Marina i Provença quedi restringit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa