Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Pas enrere també en el transport públic: el metro tancarà a mitjanit
  • CA

El metro tancarà a mitjanit a partir de demà, segons ha anunciat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). La mesura constitueix un pas enrere, ja que fins ara els divendres i dissabtes funcionava des de principis de mes fins a les 2 de la matinada. Avui serà l’últim dia fins a nou avís en què el metro tancarà a les 2 de la matinada i no a mitjanit. Els trens de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i de TRAM també acabaran el servei a mitjanit a partir de demà, segons ha anunciat l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM). El canvi va en la línia d’evitar sortides per oci i de limitar els moviments dels ciutadans.

Així, TMB es mou en la direcció marcada pel departament de Salut, que avui ha recomanat als barcelonins que es quedin a casa i ha anunciat restriccions per contenir els rebrots a la capital catalana. El pas enrere en l’horari del metro, com en el cas de les limitacions marcades pel Govern, és temporal.

TMB ha informat mitjançant un comunicat que ha reforçat les mesures de prevenció al subsòl, “amb una atenció especial als trams que transcorren pel municip de l’Hospitalet de Llobregat i els districtes de Les Corts, Sants-Montjuïc i l’Eixample”. A més, ha detallat que s’ha desplegat un dispositiu de cent empleats per assegurar l'”agilitat” dels fluxos de passatgers, així com el compliment de l’obligació de portar mascareta. Respecte al seu ús, TMB destaca que “entre el 98 i el 99%” dels viatgers la fan servir.

El grup que gestiona el transport públic de Barcelona també ha posat en relleu l’ampliació del nombre de dispensadors de gel hidroalcohòlic al metro, arribant a 81 dividits entre 39 estacions de la xarxa.

Més notícies
El conseller delegat de TMB, Gerardo Lertxundi, moments abans de l'entrevista amb aquest diari / Jordi Borràs
Gerardo Lertxundi: “El transport públic, fins ara, no ha estat escenari de brots de Covid-19”
Notícia: Gerardo Lertxundi: “El transport públic, fins ara, no ha estat escenari de brots de Covid-19”
Comparteix
El conseller delegat de TMB atén el TOT Barcelona per parlar de la recuperació de passatgers després de l'estat d'alarma i de la situació financera del grup
El primer dia de restriccions a la mobilitat ha començat amb grans aglomeracions al metro / @GemmaPD
Aglomeracions a la L5 el primer dia de restriccions a l’Hospitalet
Notícia: Aglomeracions a la L5 el primer dia de restriccions a l’Hospitalet
Comparteix
Molts usuaris han criticat la impossibilitat de mantenir les distàncies a dins del metro

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa