FGC amplia l’horari els divendres i els dissabtes

Els trens circularan fins a les 2 de la matinada els divendres i els dissabtes

Els trens de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) amplien l’horari de funcionament a partir de demà. El servei estarà disponible els divendres i els dissabtes fins a les 2 de la matinada, segons ha anunciat FGC a través de Twitter. L’anunci ha arribat dies després que TMB comuniqués que el metro també ampliarà l’horari els caps de setmana, segons va avançar el TOT Barcelona.

Paral·lelament, FGC reobrirà dilluns que ve els centres d’atenció al client, tot i que avisa que no s’hi atendran dubtes sobre la compensació de títols de transport caducats durant el confinament. Aquestes peticions s’atendran a través de la pàgina web de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM). A més, la freqüència de pas dels trens de la L7 s’incrementarà a partir de dilluns vinent.

Quant a les obres previstes a plaça Catalunya, FGC informa que entre el 4 de juliol i el 9 de setembre l’ascensor de la Rambla d’accés al vestíbul estarà fora de servei. També avisa que a l’agost el vestíbul de la Rambla estarà tancat.

Més informació

Nou comentari