Les obres de l’estació de la Sagrera encara no arriben ni al 50% d’execució

Les obres de l’estació de La Sagrera encara no arriben ni al 50% d’execució. Segons ha explicat aquest dimecres el subdirector de construcció d’Alta Velocitat d’Adif, Juan Antonio Hermoso, els treballs han assolit un nivell d’execució al voltant del 40%. En una visita d’obres, Hermoso ha al·legat que els treballs són d’una “gran complexitat” i ha avisat que caldrà molta coordinació entre els operadors i les administracions perquè el servei es vegi afectat “al menys possible”.

Hermoso ha detallat que actualment hi ha mig miler d’operaris de diverses empreses treballant-hi, cosa que requereix molta “sincronització” perquè només hi ha un punt d’accés.

La primera “gran fita”, segons Hermoso, serà la instal·lació de les vies de Rodalies cap a Mataró en la posició definitiva a partir de mitjans de l’any que ve. A continuació, en un termini de 18 o 20 mesos, es repetirà l’operació en el corredor cap a Granollers.

Les instal·lacions constaran de tres nivells i seran el principal punt intermodal de la ciutat, amb els serveis d’alta velocitat, Rodalies, busos i metro. Amb tot, el subdirector de construcció d’Alta Velocitat ha evitat concretar quan estarien acabades les obres definitivament i la nova estació pugui entrar en servei.

[r:2]

Comentaris

    odisea Juliol 31, 2019 | 15:11
    Una obra clave para Barcelona y sus conexiones con Francia y que el gobierno de madrid facha despues de chupar la sangre a Catalunya la tenga en el olvido,eso si malgastando nuestro dinero en AVES a ninguna parte todos deficitarios,es suficiente motivo, para largarnos de un pais en quiebra.
    Baix Empordanes Juliol 31, 2019 | 18:42
    I perque aquestas coses no las denuncian els 55% de senyors i senyoras catalans que no son independistes als tribunals suprems, constitucionals, tant que els agrada denunciar.lo tot. Fantasmas,

Nou comentari

Més notícies

Adif adjudica un nou contracte per avançar en la construcció de l’estació de la Sagrera

El gestor d'infraestructures destina 12 milions per executar les instal·lacions de seguretat i comunicacions

La urbanització de l’entorn de l’estació de la Sagrera començarà al setembre i s’acabarà el 2021

La transformació de més de 20.000 metres quadrats té un pressupost de prop de 7 milions d'euros

Canvis a l’entorn de Gran de Sagrera, un nou carrer hi connectarà

La via de Josep Estivill s'allargarà i permetrà crear noves zones verdes

Arxivada la causa per malversació en les obres de la Sagrera

La jutgessa constata que es va prioritzar el compliment de terminis i que hi ha diferents valoracions sobre les obres

Llum verda inicial al Sector Prim, el nou barri al costat de l’estació de la Sagrera

L'abstenció de Cs, ERC, PSC i PP facilita l'aprovació provisional del projecte urbanístic, al que s'oposa el PDECat