Les obres de l’estació de la Sagrera encara no arriben ni al 50% d’execució

Adif evita concetar quan preveu que s'acabin els treballs i l'equipament entri en servei

Les obres de l’estació de La Sagrera encara no arriben ni al 50% d’execució. Segons ha explicat aquest dimecres el subdirector de construcció d’Alta Velocitat d’Adif, Juan Antonio Hermoso, els treballs han assolit un nivell d’execució al voltant del 40%. En una visita d’obres, Hermoso ha al·legat que els treballs són d’una “gran complexitat” i ha avisat que caldrà molta coordinació entre els operadors i les administracions perquè el servei es vegi afectat “al menys possible”.

Hermoso ha detallat que actualment hi ha mig miler d’operaris de diverses empreses treballant-hi, cosa que requereix molta “sincronització” perquè només hi ha un punt d’accés.

La primera “gran fita”, segons Hermoso, serà la instal·lació de les vies de Rodalies cap a Mataró en la posició definitiva a partir de mitjans de l’any que ve. A continuació, en un termini de 18 o 20 mesos, es repetirà l’operació en el corredor cap a Granollers.

Les instal·lacions constaran de tres nivells i seran el principal punt intermodal de la ciutat, amb els serveis d’alta velocitat, Rodalies, busos i metro. Amb tot, el subdirector de construcció d’Alta Velocitat ha evitat concretar quan estarien acabades les obres definitivament i la nova estació pugui entrar en servei.

[r:2]

Més informació

Comentaris

    Baix Empordanes 31/07/2019 6:42 pm
    I perque aquestas coses no las denuncian els 55% de senyors i senyoras catalans que no son independistes als tribunals suprems, constitucionals, tant que els agrada denunciar.lo tot. Fantasmas,
    odisea 31/07/2019 3:11 pm
    Una obra clave para Barcelona y sus conexiones con Francia y que el gobierno de madrid facha despues de chupar la sangre a Catalunya la tenga en el olvido,eso si malgastando nuestro dinero en AVES a ninguna parte todos deficitarios,es suficiente motivo, para largarnos de un pais en quiebra.

Nou comentari