Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Canvis a l’entorn de Gran de Sagrera, un nou carrer hi connectarà
  • CA

Enderrocar al juliol, urbanitzar a principis de 2020. És el que es vol fer al voltant del carrer Josep Estivill, al barri de la Sagrera (Sant Andreu), per tenir un nou carrer que connecti directament amb Gran de Sagrera. Amb aquesta intervenció, que costarà 1,5 milions d’euros, es vol guanyar espais verds i mobiliari urbà a l’entorn de la zona ferroviària. 

La part afectada és la que queda enganxada al pavelló del Club Esportiu Sagrerenc, entre el carrer d’Hondures i el passatge Bofarull –aquesta última via deixarà d’estar connectada amb el carrer Gran. Així, quan s’acabin d’enderrocar els edificis que impedien l’obertura del carrer durant mes mateix, es preparà el terreny per iniciar les obres d’urbanització de 5.060 metres quadrats de superfície durant el primer trimestre del 2020.

Vist aèria de l'espai a reformar, al carrer Josep Estivill. / Ajuntament

Vist aèria de la previsió de l’espai reformat, al carrer Josep Estivill. / Ajuntament

Vista àreia de l'estat actual de l'espai, al carrer Josep Estivill. / Google Maps

Vista àreia de l’estat actual de l’espai, al carrer Josep Estivill. / Google Maps

Segons ha informat l’Ajuntament, està previst que les obres comencin coincidint amb el temps amb d’altres reformes del voltant de la nova estació intermodal de la Sagrera. A més, despareixerà el cul de sac del passatge Bofarull que s’aprofitava per aparcar. 

Aparcaments i arbrat

El nou tram del carrer Josep Estivill comptarà amb una calçada central de 10 metres d’amplada, formada per dos carrils de 3 metres d’ample i un únic sentit de circulació (sentit Hondures – Gran de la Sagrera). També estan previstes dues fileres d’aparcaments. 

La vorera costat mar serà de 5 m d’amplada i s’hi ubicaran elements de jardineria, mèlies i enllumenat. A la zona compresa entre el nou traç del carrer Josep Estivill i la línia de façana actual, hi haurà un parterre amb arbres i vegetació. També es plantaran cinc arbres a la banda sud del nou tram. Igualment, s’incorporarà nova vegetació al tram de vorera oest del carrer Gran de la Sagrera que també entra dins l’àmbit d’actuació. 

Més notícies
Rebenten una òptica de Sant Andreu un any després d’un gran robatori a la mateixa botiga
Notícia: Rebenten una òptica de Sant Andreu un any després d’un gran robatori a la mateixa botiga
Comparteix
El delicte s'ha produït a les 3:30h de la matinada
La capella dels Segadors, destruïda fa 110 anys. | A. L.
La capella dels Segadors de Sant Andreu fia la seva recuperació a les obres de la cúpula
Notícia: La capella dels Segadors de Sant Andreu fia la seva recuperació a les obres de la cúpula
Comparteix
Va ser cremada al 1909, durant la Setmana Tràgica | La parròquia vol aprofitar la reforma ara desencallada per recuperar l'espai destruït

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa