Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Rebenten una òptica de Sant Andreu un any després d’un gran robatori a la mateixa botiga
  • CA

A la botiga de General Òptica situada al número 374 de l’Avinguda Meridiana li ha tocat viure una crua efemèride. Gairebé un any després d’un robatori que va involucrar l’encastament d’un cotxe de gama alta i la desaparició de 250 ulleres valorades en 38.000 euros, aquesta matinada ha tornat a afrontar un altre succés gairebé calcat. Els han entrat a robar a les 3:30h, segons ha confirmat els Mossos d’Esquadra a aquest diari, i s’han endut exactament la mateixa quantitat de diners. 

La directora de General Òptica Meridiana, Marta Montoya, ha explicat al TOT Barcelona que tot i que encara no ha pogut denunciar els fets a la comissaria, la situació és molt semblant a la de l’any anterior. Els lladres s’han emportat les ulleres de més valor situades a una mateixa paret de la botiga. Són ulleres de sol de “marques com Tous, Carolina Herrera, Montblanc, etcètera”, ha detallat Montoya. Tanmateix, està previst que l’assegurança es faci càrrec de la compensació.

L’òptica, situada al límit entre la Sagrera (Sant Andreu) i Vilapicina i la Torre Llobeta (Nou Barris), reviu així una situació que ja va patir el 20 de juliol del 2018. En aquella ocasió, els lladres van fer ús d’un BMW X5 per rebentar l’aparador, van enfrontar-se a uns testimonis oculars i van marxar amb les ulleres més cares de l’establiment en menys de cinc minuts. En el cas de la passada matinada, els Mossos investiguen a través de les càmeres de seguretat si es tracta també d’un encastament, la principal hipòtesi, o d’un cop amb un objecte contundent contra la vidriera. 

Pel que fa a l’avís, la policia catalana apunta que el van rebre a partir de l’alarma però que, en aquests casos, el normal és que els fets succeeixin ràpidament i no s’arribi a enxampar in situ els lladres si són professionals. 

Mentrestant, la botiga segueix oberta de cara al públic a l’espera d’arreglar l’aparador. 

Més notícies
El robatori es va produir a prop de Diagonal Mar / Wikimedia/Zarateman
Una alt càrrec de Corea del Sud està en estat molt greu després d’un robatori a Diagonal Mar
Notícia: Una alt càrrec de Corea del Sud està en estat molt greu després d’un robatori a Diagonal Mar
Comparteix
La dona ha sigut operada d’urgència aquesta nit després de caure i li van robar la bossa de mà amb una estrebada a Sant Martí
Nova onada de robatoris a comerços de Sant Antoni
Notícia: Nova onada de robatoris a comerços de Sant Antoni
Comparteix
Els botiguers denuncien que després d’uns dies de tranquil·litat els robatoris han tornat a repuntar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa