Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nova onada de robatoris a comerços de Sant Antoni
  • CA

Nova onada de robatoris a comerços de Sant Antoni. L’associació de comerciants denuncia que en els últims dies s’han produït almenys una desena robatoris a botigues del barri, tres aquesta mateixa nit, segons ha avançat Betevé i ha confirmat el TOT Barcelona. Des de finals del 2018 s’han denunciat uns 80 robatoris a a zona des entorns del mercat i els Mossos d’Esquadra han detingut 13 persones relacionades amb l’allau de delictes.

“En els últims dos mesos i mig hi ha hagut un augment dels robatoris a les nits i a les matinades”, ha explicat a aquest diari el president de Sant Antoni Comerç, Vicens Gasca. “En lloc d’anar a menys, no s’atura”, lamenta. La situació provoca que els comerciants estiguin en “un estat d’alerta i angoixa”, ja que cada dia, quan tanquen la botiga, marxen “esperant que l’endemà tot estigui bé”.

Reunió amb Mossos i Guàrdia Urbana

Els comerciants, que fins i tot han creat un grup de Whatsapp per avisar-se dels robatoris que es van produint, tenen prevista una reunió amb els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana aquest mateix dimecres. De moment han descartat que es tracti d’una banda organitzada, però les investigacions segueixen en marxa. 

Els robatoris s’han produït en punts molt dispersos del barri i no hi ha una tipologia de comerç preferida: des de forns de pa a escoles bressol han sigut objecte d’entrades. “Rebenten les persianes dels establiments i buiden la caixa”, assegura Gasca. Ni Mossos ni Guàrdia Urbana han donat dades oficials dels robatoris.

Més notícies
El robatori es va produir a prop de Diagonal Mar / Wikimedia/Zarateman
Una alt càrrec de Corea del Sud està en estat molt greu després d’un robatori a Diagonal Mar
Notícia: Una alt càrrec de Corea del Sud està en estat molt greu després d’un robatori a Diagonal Mar
Comparteix
La dona ha sigut operada d’urgència aquesta nit després de caure i li van robar la bossa de mà amb una estrebada a Sant Martí
L’atac del parc Joan Miró s’investiga com a robatori tot i que les víctimes van percebre homofòbia
Notícia: L’atac del parc Joan Miró s’investiga com a robatori tot i que les víctimes van percebre homofòbia
Comparteix
Els afectats no van sentir cap insult o referència a la seva condició sexual quan van ser agredits

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa