Nova onada de robatoris a comerços de Sant Antoni

Els botiguers denuncien que després d’uns dies de tranquil·litat els robatoris han tornat a repuntar

Nova onada de robatoris a comerços de Sant Antoni. L’associació de comerciants denuncia que en els últims dies s’han produït almenys una desena robatoris a botigues del barri, tres aquesta mateixa nit, segons ha avançat Betevé i ha confirmat el TOT Barcelona. Des de finals del 2018 s’han denunciat uns 80 robatoris a a zona des entorns del mercat i els Mossos d’Esquadra han detingut 13 persones relacionades amb l’allau de delictes.

“En els últims dos mesos i mig hi ha hagut un augment dels robatoris a les nits i a les matinades”, ha explicat a aquest diari el president de Sant Antoni Comerç, Vicens Gasca. “En lloc d’anar a menys, no s’atura”, lamenta. La situació provoca que els comerciants estiguin en “un estat d’alerta i angoixa”, ja que cada dia, quan tanquen la botiga, marxen “esperant que l’endemà tot estigui bé”.

Reunió amb Mossos i Guàrdia Urbana

Els comerciants, que fins i tot han creat un grup de Whatsapp per avisar-se dels robatoris que es van produint, tenen prevista una reunió amb els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana aquest mateix dimecres. De moment han descartat que es tracti d’una banda organitzada, però les investigacions segueixen en marxa. 

Els robatoris s’han produït en punts molt dispersos del barri i no hi ha una tipologia de comerç preferida: des de forns de pa a escoles bressol han sigut objecte d’entrades. “Rebenten les persianes dels establiments i buiden la caixa”, assegura Gasca. Ni Mossos ni Guàrdia Urbana han donat dades oficials dels robatoris.

Més informació

Nou comentari