Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una incidència atura el metro en hora punta a les parades centrals de l’L1

Una incidència ha complicat el matí a l’L1 del metro de Barcelona, una de les més utilitzades. Cap a les 7 hores, TMB ha convidat els usuaris afectats a agafar l’L2 del metro o l’autobús H12 per seguir el seu trajecte. La incidència ha afectat el tram central de la línia, comprès entre Universitat i Glòries. Betevé afegeix que aquest cop s’ha informat per megafonia que “una tercera persona” ha causat aquest daltabaix a la línia.

El servei ha començat a recuperar la normalitat passats deu minuts de les set del matí, quan els trens han tornat a circular. Amb tot, s’ha trigat una estona a recuperar els intervals habituals entre trens.

Altres incidències

La darrera gran incidència del Metro ens situa a l’onze de maig, quan una avaria va aturar totes les línies durant poc més de deu minuts, generant incertesa entre els usuaris, que es van mostrar força crítics a les xarxes. Fonts de TMB van explicar al TOT Barcelona que es tractava d’una incidència tècnica en el sistema de regulació dels trens que va afectar les línies 1, 2, 3, 4 i 5 entre les 6.50 i les 7 hores.

Aquesta és la darrera i més gran aturada del servei en els últims dies. Poc abans, a l’abril, les afectacions van caure a l‘L3, malgrat que, en aquest cas, no van afectar lògicament a tants usuaris. El 24 d’abril, la línia només va funcionar amb normalitat en el tram que va de l’estació Maria Cristina a la de Trinitat Nova cap a les vuit del matí.

El Metro entra a la campanya

El Metro ha entrat de ple a la campanya electoral. Sobretot, en els mítings socialistes. Jaume Collboni, cap de llista del PSC a Barcelona, s’ha compromès a seguir augmentat la xarxa de Metro, reclamant alhora a la Generalitat que augmenti el pressupost en aquesta infraestructura. De fet, aquest mateix cap de setmana va prometre fer més llarg el trajecte de l’L2, la qual hauria d’arribar a la Marina, segons el socialista.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sofert usuari. a maig 22, 2023 | 11:19
    Sofert usuari. maig 22, 2023 | 11:19
    Cosa nova.....
  2. Icona del comentari de: Com tot a maig 22, 2023 | 11:50
    Com tot maig 22, 2023 | 11:50
    És culpa de RENFE.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa