Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una incidència atura de bon matí tots els combois en cinc línies del Metro

Matí complicat al Metro de Barcelona. Molts usuaris han mostrat la seva preocupació i descontentament després que el metro deixés de funcionar a les cinc línies principals. Fonts de TMB apunten al TOT Barcelona que es tracta d’una incidència tècnica en el sistema de regulació dels trens que ha mantingut les línies 1, 2, 3, 4 i 5 aturades entre les 6.50 i les 7 hores aproximadament.

Hi ha usuaris que han manifestat a les xarxes que el retard augmentava fins al quart d’hora. Alguns, fins i tot, mostrant les pantalles amb un temps d’espera de 19 minuts o més. Segons les explicacions de TMB, la informació que apareix als rètols ha continuat errònia durant uns minuts, però els trens han començat a recuperar la normalitat poc més tard de les set del matí.

Aglomeracions al Metro

No és l’únic maldecap que ha patit el metro darrerament, encara que les situacions més controvertides dels darrers dies no han tingut a veure amb incidències, la majoria molt petites i que s’han solucionat amb certa rapidesa. En canvi, molts usuaris s’han queixat que el servei ha quedat curt en algunes ocasions. És el cas del passat cap de setmana, quan la línia verda va col·lapsar davant l’allau de corredors que van participar de la Cursa de El Corte Inglés. Alguns passatgers van lamentar la “mala planificació” davant d’un gran esdeveniment.

No és el primer cop que alguns usuaris alerten d’una situació així, malgrat que TMB acostuma a reforçar el servei quan hi ha grans esdeveniments, com en el cas dels partits del Barça o, recentment, amb el concert de Bruce Springsteen. Amb tot, hi ha dies en què el metro s’ha desbordat. Per Sant Jordi, les estacions properes a la superilla literària, entre la Gran Via i la Diagonal i els carrers de Pau Claris i Balmes, van col·lapsar, fet que va angoixar alguns passatgers que van alertar del “perill” d’aquella situació.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Alex a maig 11, 2023 | 14:47
    Alex maig 11, 2023 | 14:47
    A veure si aprenem a posar fotos de la línia que toca. Heu posat un tren de la L4 i dieu que és de la 5. Ara tothom entén per què els mitjans de comunicació difamen notícies erronies. Però no ho fan per gust, sinó que simplement tenen tanta pressa per ser els primers en publicar quelcom, que no són capaços de revisar si el que estan dient és correcte. Més evidència que aquesta no hi pot haver. Sense comentaris.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa