Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una incidència deixa sense servei un tram de la línia L3 del metro

La línia L3 del metro de Barcelona s’està veient afectada aquest dilluns al matí per una incidència que ha deixat sense servei un tram del recorregut. Segons la informació facilitada per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) en una publicació a través de les xarxes socials, aquesta afectació ha obligat a interrompre la circulació entre les estacions de Zona Universitària i de Sants Estació.

Això suposa que la línia només funciona amb normalitat en el tram que va de l’estació Maria Cristina a la de Trinitat Nova. Els tècnics de la companyia estan treballant en aquest moment per poder solucionar aquesta incidència com més aviat millor per poder restablir el servei habitual. La previsió és que, un cop resolta la problemàtica, es registrin afectacions i retards durant una bona part del matí fins que es pugui recuperar la freqüència habitual de pas de la línia L3 del metro.

Incidències a les línies d’alta velocitat

Es dona la circumstància que un incendi ja va obligar a interrompre la circulació de trens d’alta velocitat entre Barcelona i Madrid aquest diumenge al vespre. El foc es va produir a l’altura de Vilafranca del Penedès i l’actuació dels efectius del cos de Bombers de la Generalitat va requerir deixar sense servei no només les línies d’alta velocitat que connecten Barcelona amb la capital espanyola, sinó també la línia R4 del servei de Rodalies de Catalunya.

Cal recordar que la circulació de trens d’alta velocitat ja va quedar dijous tallada durant una estona entre Barcelona i Figueres. El servei va quedar interromput en els dos sentits. Tal com van informar els Mossos d’Esquadra al TOT Barcelona, la incidència va ser provocada per una persona que havia provocat un aldarull. Adif va explicar que la persona es trobava a les vies. Els Mossos es van desplaçar fins al lloc dels fets per tal de resoldre la incidència. Protecció Civil, per part seva, va activar la prealerta del pla Ferrocat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa