Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El metro de Barcelona queda col·lapsat per Sant Jordi

La celebració de Sant Jordi han tornat amb força a Barcelona. Es tracta de la primera diada que es viu amb normalitat des de l’esclat de la pandèmia, la qual cosa ha suposat que la superilla literària, situada al centre de Barcelona), s’hagi omplert de gom a gom. Aquestes multituds de persones no només s’han vist als carrers de la capital catalana, també a part del metro de Barcelona, que ha quedat col·lapsat aquest migdia. Les estacions afectades han estat les properes o les que es troben en el tram de la superilla literària, que es troba entre la Gran Via de les Corts Catalanes i l’avinguda Diagonal i els carrers de Pau Claris i Balmes. Des d’aquest any, a més, han passat a formar part de la superilla literària la Rambla i la part de baix del carrer de Gran de Gràcia.

Les afectacions al metro s’han conegut a través de diferents usuaris de Twitter, com @Monicamonica_p, que ha alertat que l’andana de l’estació de metro de Diagonal “és un perill”. Tanmateix, la usuària @MarinaLG0 també ha alertat que el metro estava col·lapsat. “Més freqüència de trens no aniria pas malament, però almenys a les paradetes regaleu tomateres”, ha dit.

El Sant Jordi de sempre

A les 8.30 hores d’aquest diumenge ja havia arrencat la diada de Sant Jordi, quan ja hi ha muntades algunes parades de roses al districte de l’Eixample. A les 10.30 hores ja hi havia força gent al voltant de les parades de llibres del passeig de Gràcia. El mateix passava a la Rambla, on hi havia parades de llibreries de la ciutat, com La Carbonera, del barri del Poble-sec, i Alibri, de la Dreta de l’Eixample. Una de les sòcies de La Carbonera, Mar Redondo, ha afirmat al TOT que durant els cinc anys de vida de la llibreria no han tingut gaire sort amb les diades de Sant Jordi. Durant les dues primeres, diu, eren “molt joves”, després va esclatar la pandèmia i l’any passat va ploure. Enguany, però, serà diferent. “Aquest Sant Jordi serà el bo. El vivim amb molta força i optimisme”, ha assegurat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Icc a abril 23, 2023 | 20:02
    Icc abril 23, 2023 | 20:02
    I els autobusos cada mitja hora! Una vergonya!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa