Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
TMB programa un servei especial per als fans de Bruce Springsteen

L’arribada de Bruce Springsteen a Barcelona ha despertat, com sempre, febre entre els més fidels del ‘boss’. El nord-americà oferirà un doble concert a l’Estadi Olímpic Lluís Companys divendres i diumenge. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), com és habitual quan hi ha un gran esdeveniment com aquest, ha programat un servei especial. En aquest cas, s’intensificarà només l’autobús, ja que el metro ja està obert fins a les 2 hores de la matinada els divendres. Diumenge, en ser vigília de festiu, també està obert durant aquesta franja.

Per tornar de Montjuïc, TMB habilitarà dos serveis especials d’autobús de baixada quan finalitzin els concerts. A partir de les 23.30 hores aproximadament sortiran diferents busos del recinte olímpic amb destí la plaça d’Espanya. Segons informen des de la companyia, s’hi podrà accedir amb qualsevol dels títols integrats al sistema tarifari habitual. Els fans podran detectar-los, ja que portaran l’indicador de Pl. Espanya – Estadi Olímpic. Aquest sistema s’habilitarà de baixada, però no de pujada. En aquest cas, TMB recomana fer servir la línia 150 de bus (Pl. Espanya – Castell de Montjuïc) que, amb motiu dels concerts, es reforçarà tant divendres com diumenge de 17.30 a 21 hores.

L’idil·li d’Springsteen amb Barcelona

L’arribada de Bruce Springsteen no es produïa des de 2016, moment en què va fer història omplint dos Camp Nou seguits. Amb el doble concert d’aquest any, el ‘boss’ haurà actuat 22 vegades a Barcelona, la ciutat que més cops ha visitat de l’Estat i una de les seves preferides dins el continent europeu. La segona ciutat estatal on ha actuat més cops és Madrid, amb 10 aparicions.

No és el primer cop que el de Nova Jersei escull Barcelona per començar una gira. L’any 1999, amb el retorn de ‘The E Street Band’, el cantant americà també va escollir la capital catalana. Aquest any, la gira només farà parada dins l’Estat a l’Estadi Olímpic. Després del doble concert a Barcelona, Springsteen i la seva inseparable banda viatjaran a Dublín per seguir amb la gira europea.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa