Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Bruce Springsteen escalfa motors: “Barcelona és la millor, sempre”

La febre per Bruce Springsteen ja comença a notar-se a Barcelona. El Boss ja es troba a la capital catalana, on està previst que ofereixi un doble concert el pròxim divendres 28 i diumenge 30 d’abril a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. L’expectació per veure l’artista nord-americà és enorme i aquesta és palpable en la multitud de fervents fans que segueixen tots els passos del músic des de la seva arribada a la ciutat.

Un grup afortunat de seguidors ha pogut emportar-se la signatura d’Springsteen quan aquest es disposava a sortir de l’hotel de luxe de la muntanya del Tibidabo on s’està allotjant. El moment ha estat capturat per un equip del programa Planta Baixa de TV3, que ha aconseguit arrencar-li unes quantes paraules a l’icònic artista. “Estic molt emocionat. Barcelona és la millor, sempre“, ha assegurat el músic a les càmeres del programa.

La visita del cantautor amb aquesta doble actuació a Barcelona no només ha servit per exhaurir totes les entrades disponibles, sinó que també permetrà reunir en un mateix recinte diverses personalitats internacionals que no voldran perdre’s aquesta emblemàtica cita. És el cas de l’expresident dels Estats Units, Barack Obama, i la seva dona, Michelle Obama, que visitaran la capital catalana expressament per assistir al concert. També ho farà el prestigiós director de cinema nord-americà Steven Spielberg.

Un 2023 de concerts a l’Estadi Olímpic

Springsteen no és l’únic cantant internacional que trepitja aquests mesos els escenaris barcelonins. La cantant Beyoncé actuarà a Barcelona en el que serà l’únic concert que farà a tot l’Estat durant la seva gira “Renaissance World Tour”. La nord-americana actuarà cinc anys després en el mateix escenari del seu últim concert a la capital catalana, l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Les entrades van sortir a la venda el pròxim 10 de febrer (per Live Nation i Ticketmaster) i el concert està programat pel pròxim 8 de juny.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa