Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Beyoncé actuarà a Barcelona cinc anys després

La cantant Beyoncé actuarà a Barcelona en el que serà l’únic concert que farà a tot l’Estat durant la seva gira “Renaissance World Tour”. La nord-americana actuarà cinc anys després en el mateix escenari del seu últim concert a la capital catalana, l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Malgrat que les entrades sortiran a la venda el pròxim 10 de febrer (per Live Nation i Ticketmaster), l’espectacle es farà esperar, ja que el concert està programat pel pròxim 8 de juny.

El concert forma part d’una gran gira que passarà per 40 ciutats diferents de tota Europa i els Estats Units. Començarà a rotar el 10 de maig a Estocolm i no pararà fins al pròxim 27 de setembre, a Nova Orleans. També passarà per altres viles com Cardiff, Edimburg, Sunderland, París, Londres, Marsella, Amsterdam, Varsòvia, Boston, San Francisco, Toronto, Chicago, East Rutherford, Atlanta, Las Vegas i Los Ángeles.

Els grans concerts tornen a Barcelona aquest 2023

Dos anys després de la pandèmia, superades les restriccions en el món de la cultura, Barcelona torna a anar a tot gas pel que fa a l’escena musical i hi ha programades parades importants dels artistes i grups més potents del món a la capital del país. I així com ha escollit Beyoncé, l’estadi olímpic serà l’escenari de la majoria d’ells.

Bruce Springsteen i la seva inseparable The E Srteet Band actuaran divendres 28 d’abril i diumenge 30 d’abril. Seran també els dos únics concerts que el cantant fa a l’Estat i es dona la particularitat que Barcelona donarà el tret de sortida de la seva gran gira Europea.

D’altra banda, els dies 24, 25, 27 i 28 de maig a l’estadi Olímpic, hi haurà quatre concerts de Coldplay, que assaltaran un dels recintes més gran de la ciutat amb garantia de fer ple absolut. Elton John, The Who, Roger Waters, Robbie Williams, Harry Styles o Rosalia són altres dels grans cantants que actuaran a Barcelona aquest 2023.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa