Més tranquil·litat al metro en el segon dia laborable en estat d’alarma

Després de les aglomeracions d'ahir al matí, TMB ha incrementat el servei

L’increment del servei de metro s’ha notat aquest segon dia laborable en estat d’alarma. Més tranquilitat en els combois i en les andanes, força buides comparades amb ahir, quan van circular per les xarxes algunes fotos d’aglomeracions a la L1 i a la L5. 

Tanmateix, en hora punta a la Línia 1, però també a la Línia 5, la distància de seguretat d’almenys un metre, ja sigui per l’espai dins del comboi com per l’afluència de gent, s’ha vist poc.

A través d’una piulada, TMB ha dit que hi ha hagut “normalitat al servei“: “TMB ha reforçat les línies amb més afluència, no s’han produït aglomeracions, la demanda s’ha reduït i ha estat esglaonada”, han escrit. No s’han produit aglomeracions, però tot i així, les autoritats sanitàries desaconsellen viatjar en metro aquests dies.

En la mateixa línia, les pantalles d’informació dins del metro han indicat que si es tenen símptomes no s’agafi el transport public: “Per evitar contagis apliqueu mesures habituals d’higiene”, afegeixen.

Des de l’estació de Plaça Catalunya, l’andana de Rodalies també estava buida. Lluny ha estat aquest matí d’altres matins frenètics.

Andana de Rodalies des de l'estació de metro de Plaça Catalunya

Andana de Rodalies des de l’estació de metro de Plaça Catalunya

TMB ha agrait a les persones que poden que s’hagin pogut quedar a casa. Amb una foto a l’estació de Sagrada Família en hora punta, l’empresa ha celebrat, a través de Twitter, l’absència de passatgers.

Més informació

Nou comentari