Ciutat Meridiana tindrà noves escales mecàniques a Rasos de Peguera

Aquest dilluns comencen les obres de construcció, que s’allargaran fins al juliol del 2020

El barri de Ciutat Meridiana tindrà unes escales mecàniques noves. Aquest dilluns comencen les obres de construcció de les escales, que connectaran els carrers Agudes i Rasos de Peguera. Les obres permetran millorar l’accessibilitat i la connectivitat de la zona gràcies a que es podrà salvar el desnivell existent. Els treballs, que s’acabaran al juliol del 2020, costaran quatre milions d’euros finançats a través del Pla de Barris.

Les obres també obligaran a retirar 122 arbres i a partir del 4 de novembre provocaran desviacions de trànsit perquè s’haurà de tallar el carrer Agudes entre Rasos de Peguera i Circumval·lació, a Montcada. El tall s’aturarà per les festes de Nadal, del 20 de desembre al 7 de gener, i després es reprendran fins a finals de gener. Les línies de bus 62, 76, 83 i N3 patiran desviacions de la seva ruta habitual.

A més d’instal·lar les escales mecàniques està previst urbanitzar els entorns per crear nous itineraris i zones de descans amb nou mobiliari urbà i enllumenat.

Més informació

Nou comentari