Xifres de rècord al MWC, que tanca amb 109.000 assistents

La fira del mòbil supera expectatives i la vistien 2.000 persones més del que preveien els organitzadors

El Mobile World Congress (MWC) ha tancat l’edició del 2019 amb la xifra rècord de 109.000 assistents en la seva catorzena edició a Barcelona, segons ha anunciat el conseller delegat de la GSMA, John Hoffman. Aquesta xifra és superior als 107.000 participants del 2017, que era fins al moment l’afluència registrada més alta. La millor edició de la fira del mòbil de Barcelona, que ha comptat amb la participació de 2.400 expositors de més de 200 països, ha rebut, doncs, 2.000 visitants més que la de l’any passat.

El MWC 2019, centrat en la connectivitat intel·ligent, el 5G i la intel·ligència artificial, ha comptat amb la participació de les grans multinacionals del sector com Facebook, Google, Huwaei, Nokia, Samsung, Sony o LG. A l’estand català de la fira, el Govern ha promocionat 77 empreses catalanes, una xifra rècord, i al global del MWC se n’han pogut veure prop d’un centenar, incloent les que tenien, també, espai propi.

[r:5]

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Públiques, Jordi Puigneró, i el director general de la Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, han celebrat el rècord d’assistents i la qualitat dels ponents. Puigneró l’ha qualificat del “millor Mobile de la història” i que “difícilment es pot créixer més”, declaracions que confirmen que el MWC ja ha tocat sostre en termes quantitatius i que ara toca treballar en els qualitatius.

El saló internacional de mòbils i tecnologia ha tancat les seves portes aquest dijous després de quatre dies d’activitat i tornarà a Barcelona el 2020 del 24 al 27 de febrer. Mentrestant, el 4YFN, la fira dedicada a les startups, ha rebut més de 23.000 visitants, xifra que representa un 13% més que el 2017, i amb la participació de 760 empreses.

Més informació

Nou comentari