El MWC impedeix entrar una dona que anava amb el seu nadó lactant

L’organització ha al·legat que al recinte no poden entrar menors de 16 anys i no hi ha hagut excepció per a la mare treballadora

L’organització de Mobile World Congress (MWC) ha impedit l’entrada a una dona que volia accedir a un dels congressos paral·lels amb la seva filla de cinc mesos, que encara pren el pit. Segons ha avançat el diari ARA, la dona portava el nadó en una motxilla de roba i el personal de l’entrada es va negar a deixar-la passar perquè no està permesa l’entrada de menors de 16 anys. L’incident va tenir lloc el dimarts i la dona ho va denunciar l’endemà a Twitter.

Berta Calders explica en la seva piulada que se li va denegar l’entrada al congrés 4YFN, un dels esdeveniments paral·lels al MWC i que, paradoxalment, acull unes jornades sobre la necessitat d’incloure més dones al sector de la tecnologia i la innovació. “Soc una mare, una mare treballadora, i el 2019 encara em veig obligada a triar”, va dir. “Sembla que el 4YFN està al passat”.

L’organització del MWC ha confirmat l’incident al Tot Barcelona i ha al·legat, a través d’un comunicat, que GSMA “comprèn que a vegades els pares han de portar els seus fills al congrés“. En aquesta mena de casos, diuen, sempre demanen als assistents que els “informin amb antelació” per avaluar el cas i decidir si en permet l’entrada. GSMA finalitza dient que aquest protocol no es pot seguir “quan els pares es presenten a la porta el mateix dia demanant entrar”.

Més informació

Nou comentari