Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Guàrdia Urbana enxampa 80 lladres quan robaven a congressistes del MWC
  • CA

La Guàrdia Urbana va enxampar 80 lladres quan robaven congressistes del MWC en els dos primers dies del congrés. Agents de paisà de la policia van detenir set persones i investigat 73 per sostreure objectes a visitants de la ciutat en motiu de l’esdeveniment internacional. En la majoria dels casos els lladres robaven mòbils, tot i que també sostreien carteres, segons fonts de la Guàrdia Urbana. 

Dels 80 lladres enxampats, 73 van ser denunciats. En aquests casos havien comès delictes lleus de furt, ja que els objectes tenien un valor inferior a 400 euros. En canvi, en set ocasions la Guàrdia Urbana va detenir els lladres perquè havien sostret objectes superiors als 400 euros, per tant havien comès un delicte greu de furt, o havien fet un robatori, que inclou violència. A més, 47 persones van ser identificades per considerar-les sospitoses. 

Com en la majoria d’ocasions s’enxampava in fraganti els lladres, els objectes es podien retornar als seus propietaris. La Guàrdia Urbana ha intensificat durant els dies que ha durat el MWC els missatges en anglès i castellà a Twitter dirigits als congressistes. La policia local els aconsellava treure’s l’acreditació del congrés després de sortir del recinte o tenir cura que el mòbil o la cartera no sortissin de la butxaca. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa